پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۳۱

گرزین در گفتگو با مهر:

واقعه 5 آذر گرگان حماسه ملی است

واقعه 5 آذر گرگان حماسه ملی است

گرگان - خبرگزاری مهر: فرماندار گرگان گفت: حماسه 5 آذر روز ملی نه تنها برای گرگانی ها بلکه برای تمامی مردم گلستان است.

جعفر گرزین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: حماسه جاودانه مردم گرگان در 5 آذر سال 57 تحت الشعاع فرمان تاریخی امام خمینی (ره) برای تشکیل بسیج 20 میلیونی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: شاید بدان گونه که باید و شاید به این حماسه عظیم پرداخته نشده ولی 5 آذر حادثه ای است که می توان گفت یکی از زیربناهای انقلاب مردم در بهمن 57 بوده است.

وی اظهار داشت: در این روز 14 تن از مردم این هر توسط رژیم طاغوت به خاک و خون کشیده شدند و بیش از 150 نفر نیز در این درگیری ها مجروح شدند.

فرماندار گرگان تصریح کرد: واقعه 5 آذر سال 57 گرگان بی سابقه ترین رخداد در شمال کشور برای به ثمر نشستن انقلاب اسلامی است.

گرزین اذعان داشت: این حماسه در کنار رویدادهایی که در شهرهای کرمان، تبریز، یزد، قم و تهران رخ داده از تأثیرگذارترین جریانات در پیروزی انقلاب بوده است.

کد خبر 1469685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha