به گزارش خبرنگار مهر، علی سیاحی صبح یکشنبه در مراسم جشن گلریزان دانش آموزان استثنایی مازندران در باشگاه فرهنگیان ساری افزود: هنوز راه واقعی کمک به نیازمندان واقعی که دانش آموزان معلول با نیازهای ویژه هستند از سوی مسئولان و دولتمردان مشخص نشده است.
وی اظهار داشت: آموزش و پرورش استثنایی می تواند توان اداره مدارس خود را داشته باشد ولی هزینه های ایاب و ذهاب و خدمات به دانش آموزان از سوی والدین بسیار طاقت فرسا است.
مدیر آموزش و پرورش استثنایی مازندران با اشاره به اینکه هزینه های درمانی و ایاب و ذهاب دانش آموزان مدارس استثنایی بسیار بالا است، تصریح کرد: مشارکت خیران در این امر خطیر و اثرگذار می تواند اجورات معنوی را برای آنان داشته باشد.
سیاحی با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی بخشی از آموزش و پرورش عمومی است، یادآور شد: دانش آموزان با نیازهای ویژه نقش انسانهای سالم را به ما گوشزد می کنند.
وی با اعلام اینکه متاسفانه با فوت دانش آموزان استثنایی، علم و تهذیب از جامعه رخت برمی بندد، افزود: استعداهای خلاقی در دانش آموزان استثنایی وجود دارد که باید شکوفا شود.
مهدی بریمانی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو ساری با اشاره به مشارکت خیران در ساخت و سازهای مدارس، اظهار داشت: حضور خیران درکمک به نیازهای دانش آموزان مدارس استثنایی بسیار ستودنی است.
به گزارش مهر، در این مراسم تعدادی کثیر از خیران و بزرگان ساری خود را به این همایش رسانده تا بتوانند با کمک خود به گلریزان دانش آموزان با نیازهای ویژه، نقشی اثرگذار در آینده این فرزندان برومند مرز و بوم ایفا کنند.
نظر شما