پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۵۲

رزم آور:

دستگاه ‌های اجرایی گرفتار بیماری روزمرگی شده‌ اند

دستگاه ‌های اجرایی گرفتار بیماری روزمرگی شده‌ اند

اردکان - خبرگزاری مهر: رئیس شورای شهرستان اردکان گفت: بیماری روزمرگی بزرگترین آفتی است که گریبان دستگاه‌های اجرایی را گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل رزم‌ آور صبح دوشنبه در پانزدهمین نشست شورای شهرستان اردکان با اشاره به معضلات و چالش‌ های پیش روی شهرداری‌ها و شورای اسلامی شهرستان در مسیر خدمت‌ رسانی به مردم اظهار داشت: بیماری روزمرگی بزرگترین آفتی است که گریبان دستگاه‌های اجرایی را گرفته است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان اردکان اضافه کرد: متاسفانه هیچ‌گونه برنامه مدون و عملی به منظور توسعه شهر و روستاهای ما در دست نیست.

وی بیان داشت: شهرداری‌ها پیشانی خدمتگزاری نظام به مردم هستند که متاسفانه به آفت روزمرگی مبتلا شده‌ اند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اردکان اظهار داشت: از تمام متخصصان و دلسوزان می‌خواهم تا در زمینه قرار گرفتن شهرداریها و شوراها در مسیر توسعه همه‌جانبه شهرها و روستاهای شهرستان اردکان همچنین رفع نقیصه روزمرگی از بروکراسی این نهادهای اجرایی و عمرانی گام‌ های موثری بردارند.

رزم ‌آور ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد جمعیت این شهرستان در شهر اردکان سکونت دارند و در بین دستگاه‌های اجرایی، شهرداریها بیشترین خدمات ‌رسانی را به مردم دارند.

رئیس شورای شهرستان اردکان خاطرنشان کرد: این در حالی‌ است که در سال گذشته و سال جاری کمترین اعتبارات از محل اعتبارات دولتی، به شهرداری اردکان اختصاص یافته است.

این نشست با حضور اعضای شورای اسلامی شهرها و روستاهای بخش‌های سه گانه شهرستان اردکان در محل دفتر شورای شهر اردکان برگزار شد.

کد خبر 1471649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha