به گزارش خبرنگار مهر، احمد تویسرکانی عصر دوشنبه در سفر به زاهدان و دیدار با نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان اظهار داشت: نقشه های جدید هوایی از تمام اراضی کشور قرار است تهیه شود که این کار در نقاط مرزی با اولویت و دقت بیشتری انجام خواهد شد.
وی گفت: هدف سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ارتقا خدمات به مردم و رضایتمندی آنان است.
وی افزود: باید فرهنگ مردم در راستای افزایش ثبت رسمی اسناد و املاک افزایش یابد و آسیب های ناشی از عدم ثبت به آنها شناسانده شود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بیان داشت: این سازمان برای ساماندهی و صیانت از اراضی کشور به همکاری و تعامل مردم و تمامی دستگاه های مربوطه نیاز دارد.
وی گفت: باید روز به روز دقت، سرعت و شفافیت در کار بیشتر شود تا خدمات بهتری به مردم عرضه شود و از حجم کار در دستگاه قضائی و ورودی پرونده ها کاسته شود.
وی پدیده زمین خواری را ناشی از کم کاری سازمان های متولی دانست و افزود: سازمان های متولی باید جهت التزام بخشی، استاندارد سازی و اجرای سیاست ها در بخش های مختلف کشور همکاری نمایند.
تویسرکانی اظهار داشت: برخی امور ثبت، تاثیر مستقیم و زیادی روی بخش های دیگر دارد که اگر توسعه یابد باعث می شود قسمتی از خدمات دادگستری کاهش یابد.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان نیز در این دیدار گفت: هرچه در ساماندهی مستقلات و اراضی بیشتر دقت شود سلامت جامعه تقویت می شود.
آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: باید کار ساماندهی اراضی ملی و منابع طبیعی با نگاه ویژه دنبال شود و حتی مراتع و جنگل ها نیز دارای اسناد ثبتی و قانونی باشند تا از تعرض دور بمانند.
وی بیان داشت: سیستان و بلوچستان با داشتن 11 درصد از خاک کشور گسترده ترین استان محسوب می شود و باید عنایت ویژه ای برای ثبت املاک و مستغلات آن صورت گیرد.
وی گفت: باید نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات مورد نیاز برای پیشبرد اهداف سازمان ثبت اسناد و املاک در سیستان و بلوچستان تامین شود.
نظر شما