پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۰۵

حاج رسولی ها:

بتون آماده با مقاومت بالا در اصفهان به مرحله تولید رسید

بتون آماده با مقاومت بالا در اصفهان به مرحله تولید رسید

اصفهان - خبرگزاری مهر: رئیس انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات بتن آماده خانه صنعت و معدن اصفهان گفت: بتون آماده با مقاومت بالا به مرحله تولید و عرضه انبوه رسید.

علی حاج رسولیها در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در تعدادی از واحدهای عضو انجمن انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات بتن آماده خانه صنعت و معدن اصفهان، بتون با مقاومت بالا از مرحله آزمایشگاهی به مرحله تولید و همچنین عرضه انبوه رسید.

وی ادامه داد: دستیابی به بتون آماده با مقاومت بالا با همکاری و نظارت اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان و همچنین سازمان نظام مهندسی ساختمان میسر شد.

حاج رسولیها هدف از اجرایی شدن این طرح را بالا رفتن مقاومت سازه‌ها و خنثی کردن تحریم‌های استکبار (صرفه جویی در فولاد) دانست و افزود: با سرمایه گذاریهای کلان هزینه های تحقیقاتی این طرح فعالیت خود را با دریافت نشان استاندارد آغاز کرد.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات بتن آماده خانه صنعت و معدن اصفهان از مزایای استفاده از بتون آماده با مقاومت بالا را کاهش هزینه‌های کلی ساخت و ساز عنوان و افزود: کاهش هزینه‌های ساخت و ساز برای اجرایی شدن طرح‌های ساختمانی بسیار مهم است که می‌توان از فشار زیاد هزینه های تحمیلی بر پیمانکار و یا صاحب کار جلوگیری کرد.

حاج رسولی‌ها در بخش دیگری از سخنان خود به افزایش عمر مفید سازه‌های ساختمانی اشاره و گفت: در شرایط فعلی عمر سازه هایی که از بتن آماده با مقاومت بالا استفاده نکرده اند 15 سال است .

وی در ادامه یادآور شد: با افزایش دوام و پایداری بتون عمر سازه ها به حداقل 100 سال می رسد.

وی از دیگر مزایای استفاده از نوع جدید بتون آماده را صرفه جویی کلی در بخش مصرف انرژی دانست و افزود: صرفه جویی و کاهش در مصرف آب با توجه به استفاده از فوق روان کننده ها و جلوگیری از متخلخل بودن بتن نیز مشهود است.

حاج رسولیها همچنین به استفاده از مواد افزودنی و در نتیجه کاهش مصرف سیمان و کمک به حفظ محیط زیست با استفاده از این نوع بتون اشاره کرد و گفت: کمک و بسترسازی مناسب در طراحی معماری داخلی ساختمان نیز از دیگر مزایای بتون آماده با مقاومت بالا به شمار می‌رود.

وی به کمک در کاهش حجم بتون ریزی در احجام سازه ها اشاره کرد و افزود: صرفه جویی اقتصادی و ایجاد فضای بهینه معماری نیز از دیگر مزایای استفاده از این طرح است.

رئیس انجمن کارفرمایان بتن آماده با بیان اینکه استفاده از بتون آماده با مقاومت بالا سبب کاهش وزن مرده ساختمان و ایجاد مقاومت بیشتر در مقابل زلزله می‌شود یادآور شد: ایجاد باند بهتر بین بتن و آرماتور و در نتیجه کاهش طول مهاری و همچنین کاهش مصرف آرماتور نیز از دیگر مزایای استفاده از این طرح است.

کد خبر 1472577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha