پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۴۱

گزارش خبری تصویری/

آخرین تصاویر تظاهرات ضد سرمایه داری در آمریکا

آخرین تصاویر تظاهرات ضد سرمایه داری در آمریکا

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: با وجود اقدامات خشونت آمیز پلیس آمریکا علیه تظاهرات کنندگان و هشدار درباره جمع آوری چادرها، معترضین همچنان بر ادامه تظاهرات تا زمان دستیابی به اهداف خود تاکید کردند.

با وجود هشدار پلیس و شهردار لس آنجلس به معترضین درباره ترک صحنه اعتراضات و جمع آوری 500 چادر، چند صد نفر از تظاهرات کنندگان روز گذشته در سیتی هال گردهم آمده و هنوز دهها چادر در این محوطه وجود دارد.

رسانه های غربی گزارش دادند که این تظاهرات با دخالت پلیس که به حالت آماده باش درآمده بود، به خشونت کشیده شد و تنها در ساعت پنج صبح چهار نفر بازداشت شدند.

معترضین با سر دادن شعارهایی همچون "ما مردم آمریکا و 99 درصد هستیم و با یکدیگر اتحاد داریم و تا تعطیلی وال استریت به تظاهرات خود ادامه می دهیم" اعتراض خود را به سیستم ناکارآمد اقتصادی ایالات متحده و تبعیض و شکاف طبقاتی در کشورشان اعلام کردند.

معترضین تسخیر لس آنجلس همچنین روز دوشنبه در دادگاه علیه شهردار شهر و رئیس پلیس که خواستار جمع آوری کمپ ها در پارک "سیتی هال" شده بودند، شکایت نامه تنظیم کردند و پلیس را به نقض حقوق بشر و قانون مدنی متهم کردند.

کد خبر 1472583

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha