به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسدالله جعفری عصر سه شنبه در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با جرائم خاص مازندران اظهار داشت: فلسفه اصلی انقلاب عاشورا و نهضت سالار شهیدان بر اساس تکلیف الهی،احیای امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح دین آن حضرت شکل گرفت.
وی افزود: نظام ولایی اسلام هم در قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر را پیش بینی کرده و بدون شک جامعه اسلامی از حیث حکومتی و تکلیف فردی باید به این مسائل اهتمام ویژه ای داشته باشد.
جعفری بیان داشت: به آن اندازه که شایسته نظام جمهوری اسلامی بوده، با عنایت به ظرفیت های قانونی هنوز فاصله زیادی داریم و متاسفانه در بخش های مختلف کم کاری یا بی توجهی هایی در این زمینه صورت می گیرد که باید این کمبود و نقصان جبران شود.
وی ادامه داد: باید به این اصل اصیل قانون اساسی توجه بیشتری شود و راهکارهای عملی و قانونی نهادینه شدن امر به معروف و نهی از منکر تهیه و فراهم شود.
جعفری گفت: بدون اجرای این امر، هیچ فریضه دیگر الهی با محتوای اصلی خود انجام نخواهد شد.
دادستان ساری افزود: بیداری اسلامی که امروز در دنیا شاهد آن هستیم باید زمینه بسیج 100 میلیونی اسلامی را در دنیا فراهم کند.
نظر شما