گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی ابراهیمی کارنامی به پایش و کنترل صنایع آلاینده زیست محیطی در استان تاکید و با اشاره به این که در سال گذشته حدود هزار و 281 واحد صنعتی، معدنی و خدماتی مورد بازدید و بررسی به منظور کنترل و رفع آلودگی و اجرای سیستم کنترل کننده آب و خاک و هوا و صدا محل استقرار قرار گرفتند، افزود: همچنین به 27 شکایت رسیدگی و نظریه کارشناسی اعلام شده و همچنین طی این 9 ماهه اخیر 119واحد صنعتی، معدنی و خدماتی در استان فارس به علت ایجاد آلودگی و عدم رعایت مسائل زیست محیطی اخطار رفع آلودگی گرفتند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست فارس ادامه داد: در 9 ماهه اول سال جاری 25 واحد صنعتی و معدنی و خدماتی به دلیل عدم رعایت اصول بهداشتی زیست محیطی در استان فارس تعطیل و 10 مورد پس از رفع آلودگی مجددا بازگشایی شدند.
وی اظهار داشت: از آغاز سال جاری تاپایان مهر ماه دو هزار و 42 مورد درخواست برای صدور گواهی تاسیس، احداث و استقرار و صدور گواهی بهره برداری به اداره کل ارائه شده که با یک هزار و 721 مورد آن موافقت شده است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست فارس تصریح کرد: در راستای حفظ محیط زیست استان همچنان فعالیت تمام صنایع آلاینده را تحت کنترل و نظارت داریم و کارشناسان محیط زیست در ساعات مختلف اقدام به نمونه برداری غبارهای خروجی از دودکش کارخانه های آلاینده می کنند و این امر نقش به سزایی در کنترل مستمر صنایع بزرگ استان فارس به طور شبانه روزی دارد.
ابراهیمی کارنامی افزود: همچنین تعدادی واحد صنعتی به سیستم Online اداره کل پیوسته اند که کنترل به صورت مستقیم و شبانه روزی انجام می شود و با فعالیت9 آزمایشگاه فعال در فارس پیرامون بحث آزمایشات منابع آلاینده آب، فاضلاب، هوا، فعالیت و اندازه گیری پارامترهای آلاینده صنایع به خوبی انجام می شود.
وی گفت: رشد و توسعه در هر جامعه ای منوط به رشد و پیشرفت در عرصه صنعت و تولید است و اینگونه فعالیتها در صورتی که با لحاظ دیدگاه زیست محیطی و اعمال قوانین و مقررات مربوطه تدوین شده باشد منتج به توسعه ای پایدار خواهد شد در غیر این صورت مشکلات اساسی را برای محیط زیست فراهم می کنند
نظر شما