پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۳۳

آیت الله باریک بین:

دولت انگلیس به جای دخالت در کشورها به فکر حل مشکلات خود باشد

دولت انگلیس به جای دخالت در کشورها به فکر حل مشکلات خود باشد

قزوین - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین گفت: به دولت انگلیس اخطار می کنیم به جای ضدیت با اسلام و جمهوری اسلامی و دخالت در کشورها به فکر حل مشکلات کشور خود باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله باریک بین در خطبه های این هفته نماز جمعه قزوین که در مسجد النبی برگزار شد اظهار داشت: محرم و قیام سالار شهیدان یک حادثه عظیم در تاریخ اسلام است که با هدف امر به معروف و نهی از منکر عزت طلبی و احیاء روحیه شهادت به وقوع پیوست.

آیت الله باریک بین افزود: همه باید از فلسفه قیام عاشورا درس بگیریم و آن را در زندگی به کار بندیم تا سعادتمند شویم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین تصریح کرد: با تفکر و تدبر در اهداف قیام حضرت سید الشهداء (ع) که مبارزه با باطل و زنده کردن حق و زیر بار ذلت نرفتن از جمله آنهاست باید به عنوان پیروان واقعی آن حضرت این اهداف را زنده کنیم.

امام جمعه قزوین خطاب به روحانیون نیز گفت: باید اهداف عالیه قیام امام حسین (ع) توسط روحانیون، سخنرانان و وعاظ در ماه محرم به خوبی برای مردم تشریح شود تا روحیه عزت طلبی در جامعه تقویت شود.

وی با اشاره به هفتم آذر روز نیروی دریایی نیز اظهار داشت: دلاور مردان نیروی دریایی کشورمان با خلق حماسه ای به یاد ماندنی در دوران هشت سال دفاع مقدس از مرزهای آبی کشور جانانه دفاع کردند و موجب افتخار نظام اسلامی شدند.

امام جمعه قزوین همچنین با گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو بیان کرد: خوشبختانه ارتباط عمیق دانشگاه و حوزه زمینه تعامل خوب فرهیختگان حوزه و دانشگاه را بیش از گذشته فراهم کرده و این دو به کمک همدیگر در پیشرفت های کشور نقش مهمی ایفا کرده اند.

آیت الله باریک بین در خصوص سوابق سوء انگلیس در ایران نیز تصریح کرد: دولت انگلیس چه در قبل از انقلاب با غارت نفت ایران و مقابله با ملی شدن صنعت نفت و چه بعد از انقلاب در همکاری با صدام جنایتکار و حمایت سیاسی و نظامی از رژیم بعث کارنامه بدی از خود به جای گذاشته است که مردم آن را فراموش نکرده اند.

خطیب جمعه قزوین ضمن تقدیر از اقدام انقلابی مجلس در اخراج سفیر انگلیس و کاهش روابط سیاسی با این کشور یادآور شد: دولت انگلیس با دخالت در پرونده هسته ای کشورمان و حمایت از سلمان رشدی مرتد احساسات مردم را برانگیخت و موجب شد عده ای از دانشجویان با اعتراض به سیاست های مداخله جویانه این کشور در مقابل سفارت انگلیس در تهران تجمع کنند و اعتراض خود را نشان دهند.

وی افزود: به سردمداران انگلیس اخطار می کنیم با اسلام و نظام جمهوری اسلامی ضدیت نکنند و از رفتارهای متجاوزانه خود دست بردارند و به فکر مشکلات کشور خود باشند.

کد خبر 1475097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha