پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ آذر ۱۳۹۰، ۲۲:۲۴

در سئول انجام می شود:

رایزنی نماینده های هسته ای آمریکا و کره جنوبی درباره کره شمالی

رایزنی نماینده های هسته ای آمریکا و کره جنوبی درباره کره شمالی

همزمان با ادامه تنشها در شبه جزیره کره، نماینده ویژه آمریکا در امور کره شمالی هفته آتی به سئول سفر می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یک مقام وزارت امور خارجه کره جنوبی امروز جمعه در گفتگو با خبرگزاری یونهاپ اعلام کرد: "گلین دیویس" نماینده ویژه آمریکا در امور کره شمالی هفته آتی به سئول و پس از آن به چین و ژاپن سفر می کند.

این سفر پس از آن انجام می شود که کره شمالی اوایل این هفته اعلام کرد به غنی سازی اورانیوم بدون توجه به درخواست جامعه بین الملل برای توقف فعالیتهای هسته ای خود ادامه می دهد.

یادآور می شود از سال 2008 به این سو کره جنوبی و آمریکا بارها سعی داشتند با تحت فشار گذاشتن کره شمالی این کشور را وادار به از سرگیری گفتگوهای 6 جانبه کنند که پس از مدتها این دور از مذاکرات اولین نقطه امید برای تحقق این امر به نظر می رسد.

کد خبر 1475263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha