به گزارش خبرنگار مهر، هفته پانزدهم رقابتهای لیگ برتر فوتبال کشور امروز (شنبه) با برگزاری هفت دیدار باقی مانده به پایان می رسد که بر اساس برنامه و در حساس ترین بازی هفته، تیم شهرداری تبریز در خانه برابر تیم استقلال به میدان می رود.
این دیدار در شرایطی برگزار خواهد شد که پیش بینی می شود با توجه به برد دیروز تراکتورسازی مقابل پرسپولیس در تهران، استقبال خوبی از بازی ظهر شنبه تبریز به عمل بیاید و از اینرو باید کار پرویز مظلومی و شاگردانش را در مصاف با شهرداری سخت دانست.
شهرداری که هفته قبل با نتیجه ای بسیار خوب آبادان را ترک کرد، اکنون در وضعیت روحی روانی خوبی قرار دارد و از طرفی این تیم بایستی در خانه به دیدار استقلال برود.
میزبان دیدار امروز پیش از این توانسته بود پرسپولیس، تیم پرطرفدار شهر تهران را در خانه اش مغلوب کند و اکنون منتظر پیروزی بر آبی های پایتخت است.
میودراگ یشیچ برای دیدار با استقلال نمی تواند محمدرضا زینال خیری را به دلیل محرومیت و بهنام بیرانوند را به دلیل سرماخوردگی در اختیار داشته باشد اما گویا این مربی صرب بازیکنان جانشین خوبی برای غایبان خود دارد و به همین خاطر نگرانی چندانی از این بابت ندارد.
اما در سوی مقابل، تیم استقلال اگرچه صدرنشین فعلی لیگ به شمار می آید اما اتفاقات و حواشی روزهای اخیر در این تیم سبب شده تا آبی ها اوضاع روحی چندان خوبی را تجربه نکنند.
درگیری لفظی شدید جباری و کرار در دیدار با تیم دسته دومی سایپا مهر کرج، مخرب ترین حاشیه برای استقلالی ها در روزهای اخیر بوده که ذهن مظلومی را نیز تا حدودی درگیر این موضوع کرده است.
شاید تبعات همین حواشی، در دیدار امروز استقلال با شهرداری گریبان تیم تهرانی را بگیرد و میزبان را در کسب سه امتیاز یاری کند.
از سویی، آبی های تهران در بازی با شهرداری از وجود مجتبی جباری، جاسم کرار و خسرو حیدری بی بهره خواهند بود. سه بازیکنی که هر یک مهره ای تاثیرگذار برای تیم استقلال محسوب می شوند و شاید در نبود آنها، تاکتیک های مظلومی نیز بخوبی در زمین مسابقه اجرا نشود و صدرنشین با دست خالی به تهران بازگردد.
اما نکته مهمی که ذکر آن ضروری است، احتمال استقبال خوب تماشاگران و فوتبالدوستان تبریزی از این بازی حساس است که پیش بینی می شود تعداد تماشاگر زیادی از آن دیدن کنند.
بی شک برد دیروز تراکتورسازان در تهران برابر پرسپولیس، عاملی خواهد بود تا طرفداران تیم اول شهر تبریز هم به ورزشگاه آمده و تیم شهرداری را برای رسیدن به پیروزی یاری کنند.
علاوه بر اینکه فوتبالدوستان تبریزی علاقه مند به امتیازگیری تیم شهرداری هستند، از طرفی نیز می خواهند تا استقلال که یکی از رقیبان تراکتورسازی در بالای جدول است، نتواند امتیازی از بازی امروز کسب کند تا تیم بالای جدولی شهر تبریز فاصله اش با آبی پوشان بیشتر نشود.
شهرداری در صورتی که بتواند از سد استقلال بگذرد، 22 امتیازی شده و در بهترین شرایط ممکن تا رده ششم جدول بالا خواهد آمد که این می تواند برای یشیچ و شاگردانش یک موفقیت محسوب شود اما اگر تیم میهمان صاحب حداکثر امتیازات بازی امروز تبریز شود، آنگاه همچنان به صدرنشینی اش ادامه خواهد داد.
شکست شهرداری مقابل استقلال، احتمال سقوط سه پله ای این تیم را در پی خواهد داشت و در آن سوی میدان، باخت آبی پوشان در تبریز شرایط را برای آنها در بالای جدول سخت کرده و این احتمال وجود خواهد داشت که یکی از دو تیم نفت تهران یا صبای قم در صورت برتری برابر حریف، خانه نخست جدول را تصاحب کنند.
لازم به ذکر است که تیم شهرداری تبریز در هفته سوم فصل جاری موفق به شکست دادن تیم پرسپولیس در ورزشگاه آزادی شده بود و تیم تراکتورسازی نیز در هفته های ششم و پانزدهم به ترتیب تیمهای استقلال و پرسپولیس را از پیش رو برداشته است و اکنون همه تبریزیها منتظر چهارمین پیروزی تیمهای شهرشان برابر سرخابی های پایتخت هستند.
دیدار تیمهای شهرداری تبریز و استقلال تهران از چارچوب بازی های هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشور از ساعت 15:15 امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار می شود.
نظر شما