پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۰، ۸:۲۴

صابری:

انتخابات باید اسلامی باشد/ تلاش برای حضور حداکثری و آگاهانه مردم

انتخابات باید اسلامی باشد/ تلاش برای حضور حداکثری و آگاهانه مردم

اردبیل – خبرگزاری مهر: استاندار اردبیل برقراری حاکمیت اسلام در جامعه را ضروری دانست و گفت: همه امورات در جامعه حتی انتخابات باید اسلامی و منطبق بر قانون و مقررات باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین صابری شامگاه دوشنبه در نشست اعضای هیئت نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات استان اظهار داشت: باید با رعایت قانون، تقوا و عدالت در تمامی زمینه ها و با نهایت بی طرفی حضور حداکثری مردم را در صحنه ها فراهم کنیم.

وی به برگزاری انتخابات پر شور اشاره کرد و افزود: دشمنان همواره تلاش کرده اند حضور مردم را در انتخابات کم رنگ سازد تا مدعی شوند که مردم از حکومت اسلامی ناراضی هستند، اما مردم با حضور آگاهانه و هوشیارانه در پای صندوقهای رأی دشمنان را مأیوس و دوستان انقلاب را خوشحال خواهند کرد.
 
استاندار اردبیل با اشاره به اهمیت این حضور اضافه کرد: دشمن به عظمت و تأثیر ولایت پذیری در جامعه اسلامی پی برده و قصد دارد با استفاده از فرصتهای پیش آمده بر علیه نظام اسلامی استفاده کند و باید در این خصوص آگاه و با بصیرت عمل کرد.
 
وی یادآور شد: علاوه بر این مردم باید افراد شایسته و متعهد و متخصص همچون آیت الله مدرس را به مجلس بفرستند تا در جهت رعایت حق و عدالت و حراست از حقوق ملت و حاکمیت خدا گامهای مؤثر و کارآمد برداشته شود.
 
صابری برگزاری بیش از 30 انتخابات در کشور طی دوران نظام اسلامی را نشانگر اهمیت مردم در تصمیم گیریها برشمرد و گفت: این موضوع کمتر در دنیا رخ می دهد که 60 روز بعد از انقلاب انتخاباتی برگزار شود، در صورتی که در ایران بیش از 98 درصد مردم آگاهانه و هوشیارانه در پای صندوقهای اخذ رأی حاضر و در انتخابات مشارکت کردند.
 
وی انتخابات را یک فرصت و اقتدار نظام و امتحان الهی دانست و ابراز داشت: با برنامه ریزی و مدیریت صحیح و اصولی انتخاباتی در خور شأن و منزلت استان با حضور حداکثری مردم و با بی طرفی کامل و رعایت مقررات و عدالت برگزار خواهیم کرد.
 
استاندار اردبیل در پایان به فلسفه و قیام عاشورای حسینی اشاره کرد و متذکر شد: بزرگترین فلسفه عاشورا، احیای ارزشهای دینی، خدمت بی ریا به مردم و جامعه اسلامی، توجه ویژه به محرومان و حفظ بیت المال است که باید سرلوحه کارها قرار گیرد.
کد خبر 1475322

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha