به گزارش خبرنگار مهر، محمد سعید نقشی زادیان رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سنندج با ارسال نامه ای به استاندار کردستان مشکلات پیش رو واحدهای تولیدی نساجی، البسه، صنایع شیمیائی و پلاستیک کردستان را مطرح و خواستار حل مشکل تامین مواد اولیه این گونه واحدها در کردستان شد.
در ادامه نامه رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سنندج تاکید شده است: "مواد اولیه واحدهای صنعتی و تولیدی نساجی با صنایع شیمیائی و پلاستیک به صورت انبوه در بازار بورس عرضه می شود و واحدهای تولیدی کردستان به دلیل ناتوانی در تامین نقدینگی و منابع مالی مورد نیاز عملاً امکان تامین مواد اولیه از طریق بازار بورس را ندارند".
در بخش دیگری از این درخواست بخش خصوصی کردستان از دولت آمده است: "واحدهای تولیدی کردستان مواد اولیه خود را از طریق دلالان و واسطه ها در سایر استانهای کشور تهیه می کنند و به همین دلیل باید هزبینه بیشتری را برای تامین مواد اولیه پرداخت کنند که این وضعیت امکان رقابت آنها در بازار را کاهش داده است".
در بخش پایانی این درخواست آمده است: "کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سنندج با بررسی میدانی چگونگی تامین مواد اولیه واحدهای دارای مشکل به این پیشنهاد رسیده است که مسئولان دولتی در استان موضوع را با مسئولان پتروشیمی کشور مطرح کنند تا بلکه بتوان با اختصاص سهمیه خارج از بازار بورس به بقا و دوام کار این واحدها کمک کرد".
در سالهای گذشته شمار زیادی واحد نساجی در استان کردستان فعالیت می کردند که در حال حاضر شماری از این واحدها تعطیل و عده ای محدود نیز با مشکلات و نارسایی های بسیاری فعالیت های خود را به صورت نیمه فعال ادامه می دهند.
نظر شما