پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۲ دی ۱۳۸۳، ۱۴:۰۸

محل برگزاري 14 رشته ورزشي بازيهاي زنان پايتخت كشورهي اسلامي و آسيايي اعلام شد

ستاد برگزاري نخستين دوره بازيهاي زنان پايتختهاي كشورهاي اسلامي آسيايي محل سالن هاي برگزاري اين رقابتها را اعلام كرد.

به گزارش خبرنگار" مهر" اين مسابقات در 14 رشته ورزشي از دوم تا يازدهم بهمن ماه سال جاري به ميزباني شهرداري تهران برگزارخواهد شد كه به گفته مسئول روابط عمومي ستاد برگزاري سالنها در زمان مسابقات آماده و در اختيار كميته بازيها قرارداده خواهد شد.
فروغ آسماني در گفتگوي خود با خبرنگار "مهر" گفت : هزينه اي براي آماده سازي سالنهاي مسابقات نشده زيرا اين سالنها يا براي فدراسيونهاي ورزشي بوده اند يا سالنهاي شهرداري تهران هستند كه از هر نظر آماده و تجهيز مي باشند.
وي ادامه داد: خوابگاه دو تيم شهرداري تهران و استان تهران درمجموعه ورزشي بعثت و خوابگاه تيمهاي خارجي در هتل استقلال تهران مي باشد.
گفتني است كميته برگزاري بازيها 14 سالن برگزار كننده مسابقه را به شرح زير معرفي كرده است: - تكواندو در سالن فدراسيون تكواندو از پنجم تا ششم بهمن ماه - بسكتبال در سالن فدراسيون بسكتبال از پنجم تا هشتم بهمن ماه - واليبال در سالن فدراسيون واليبال از پنجم تا دهم بهمن ماه - شنا در استخر مجموعه ورزشي آزادي از پنجم تا هفتم بهمن ماه - ژيمناستيك درسالن شهيد آذر پي از هفتم تا هشتم بهمن ماه - هندبال درسالن فدراسيون هندبال از پنجم تا هشتم بهمن ماه - تيراندازي در سالن تيراندازي شهرداري تهران از پنجم تا هفتم بهمن ماه - دووميداني در مجموعه ورزشي آفتاب انقلاب از پنجم تا هفتم بهمن ماه - كاراته در سالن شهيد افراسيابي تهران از پنجم تا هفتم بهمن ماه - فوتسال درسالن مجموعه ورزشي تالار سبز از پنجم تا دهم بهمن ماه - بدمينتون در سالن شهيد افراسيابي از هفتم تا دهم بهمن ماه - تنيس روي ميز در مجموعه فرهنگي بانك كشاورزي از پنجم تا دهم بهمن ماه - معلولين در سالن ورزشي شهيد عضدي از پنجم تا دهم بهمن ماه همچنين شركت كنندگان معلول دراين دوره ازمسابقات دردو رشته تيراندازى و پينگ پنگ به رقابت خواهند پرداخت.

کد خبر 147555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha