پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۵۹

رهبر به مهر اعلام کرد:

پیشنهاد انبو‌سازان ایرانی برای ساخت مسکن در سوریه

پیشنهاد انبو‌سازان ایرانی برای ساخت مسکن در سوریه

رئیس کانون سراسری انبوه سازان با اشاره به اینکه پیشنهاد انبوه سازان ایرانی برای ساخت هر متر مسکن در سوریه بیش از 450 دلار است، گفت: طرف سوری قیمت 280 دلار را برای هر متر مربع پیشنهاد داده است.

ایرج رهبر در گفتگو با مهر درباره پیشنهاد قیمت ساخت مسکن اقشار کم درآمد در کشور سوریه از سوی انبوه سازان ایرانی اظهار داشت: قیمت مقطوعی که ما به طرف سوری پیشنهاد دادیم 450 دلار در هر مترمربع است که البته مورد موافقت آنها قرار نگرفته است.

وی با بیان اینکه کشور سوریه برای ساخت مسکن پیشنهاد متر مربعی 280 دلار را داده است، بیان کرد: این قیمت برای انبوه سازان ایرانی صرفه اقتصادی ندارد و هم اکنون انبوه سازان در کشورهای عراق و ونزوئلا با قیمت 450 دلار مسکن می سازند.

رئیس کانون سراسری انبوه سازان با اشاره به اینکه توافق برای ساخت 50 هزار واحد مسکونی برای اقشار کم درآمد است، گفت: پس از توافق در قیمت باید تمامی عوامل موثر در ساخت و ساز مانند نیروی کار، مصالح ساختمانی و دیگر موارد مورد بررسی قرار گیرد تا قیمت مشخصی ارائه شود.

رهبر روابط میان دو کشور را با اهمیت خواند و افزود: با وجود این بخش خصوصی هم باید حداقل حاشیه سود را داشته باشد در غیر اینصورت ورود بخش خصوصی صرفه اقتصادی ندارد.

وی تصریح کرد: بررسی در محل هم باید توسط انبوه سازان انجام شود و پس از آن نسبت به پرداخت ها و سرمایه گذاری در این کشور هم باید اطمینان حاصل کرد.

کد خبر 1475958

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha