به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سیروس سجادیان در این رابطه گفت: مردی به نام"ج- ح" با نامهای مستعار و به همراه زنی به نام"ر- م" وارد شهرستان کازرون شده و ضمن شناسایی افرادی که در محاکم قضایی و انتظامی دارای پرونده بودند خود را مامور ویژه معرفی کرده و ضمن اخاذی از آنها وعده حل مشکلاتشان را می دادند.
وی اظهار داشت: این افراد 10 نفر را به همین روش فریب داده و از آنها مبلغی در حدود 35 میلیون تومان اخاذی و کلاهبرداری کرده اند.
فرمانده انتظامی فارس ادامه داد: با اعلام این گزارش ماموران با انجام یکسری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی یکی از متهمان به نام "ج-ح" را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند.
وی گفت: در بازرسی بدنی از نامبرده تعداد سه دستگاه گوشی موبایل، دو فقره کارت عابربانک و یک فقره قولنامه دست نویس کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی فارس بیان کرد: محل اسکان موقت این دو نفر نیز در شهر کازرون شناسایی و ضمن دستگیری متهم دیگر به نام "ر- م" که زن بود در بازرسی از منزل آنها یک جلد شناسنامه جعلی، یک جلد عقدنامه جعلی بین متهم مرد و همدست دستگیر شده و تعدادی اوراق جعلی دیگر کشف شد.
سردار سجادیان گفت: در تحقیقات به عمل آمده از متهمان، آنها به شش مورد اخاذی و یک مورد وعده پیدا کردن شغل و همچنین معرفی خود به عنوان مامور با عنوانهای مختلف جعلی و جعل اوراق اقرار کردند.
فرمانده انتظامی فارس به شهروندان هشدار داد: چنانچه فرد یا افرادی تحت هر شرایطی به آنها مراجعه و برای انجام کاری در حوزه مدیران و مسئولان و سازمانها و نهادها درخواست وجه کرد به آنها جواب رد داده و مراتب را در اسرع وقت به 110 اعلام کنند.
نظر شما