پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۴۳

مرادی عنوان کرد:

"دارکوب" استعدادهای هنری البرز را به تصویر می کشد

"دارکوب" استعدادهای هنری البرز را به تصویر می کشد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیر کل طرح و برنامه سیمای استان البرز، با حضور در صحنه فیلمبرداری اولین تله فیلم استانی البرز با عنوان "دارکوب" ، آن را المانی برای به تصویر کشیدن استعداد های هنری البرز دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد مرادی، ظهر شنبه با حضور در محل فیلمبرداری اولین تله فیلم استانی، استان البرز، ساخت این تله فیلم با عنوان " دارکوب " را نوید بخش پتانسیل و ظرفیت بالای استان در زمینه های فرهنگی و هنری دانست و گفت: تله فیلم دارکوب در کنار پیامی اجتماعی زیبائیها و استعدادهای هنری استان البرز را به تصویر خواهد کشید.

وی همچنین، اثرگذاری، جریان سازی و ماندگاری صدا و سیما را با هیچ رسانه ای قابل قیاس ندانست و گفت: در استان البرز به دلیل تجمع فرهنگ ها و اقوام مختلف و وجود سوژه های متعدد و مختلف، نیاز به حضور سیمای استانی بیش از هر جای دیگر احساس می شود.

وی تصریح کرد:  استان البرز به دلیل داشتن نیروهای انسانی مجرب و کارشناس که متاسفانه به خاطر نبودن شبکه استانی در دیگر استانها به کار گرفته شده اند و همچنین موقعیت جغرافیایی عالی، پتانسیل بالایی در ساخت و تولید آثار فاخر و ارزشمند دارد که امیدواریم با راه اندازی سیمای استانی، نیروهای کارشناس و مجرب بازگردانده و استعدادهای استان،  شناسایی  و پرورش داده شده تا شاهد ارایه آثاری ماندگار از شبکه باشیم.

مدیر کل طرح و برنامه سیمای استانی کلید خوردن  اولین تله فیلم استانی، استان البرز را آغازی بر فعالیت های هنری استان در  رسانه  تصویری خواند و گفت: امیدواریم تا پایان سال شاهد تولید و پخش آثار ارزشمند زیادی در استان البرز باشیم.

کد خبر 1476121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha