به گزارش خبرنگار مهر، محمدابراهیم افشاری پیش از ظهر یکشنبه در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، با اشاره به اینکه در حال حاضر قاچاق سوخت مهمترین دغدغه مسئولان بوده و در مرزها کنترل می شود، اظهار داشت: در این راستا باید به گونه ای برنامه ریزی شود که تانکرهای شرکتی و دارای مجوز از این فرصت استفاده کرده و با خروج سوخت مجاز مشکلات استان را مرتفع کنند.
وی اضافه کرد: نیاز روزانه کشور افغانستان به سوخت 17 هزار تا 20 هزار تن سوخت بوده که هم اکنون سه هزار تن از ایران تامین می شود، که به دلیل مقرون به صرفه بودن استفاده سوخت این کشوراز خراسان جنوبی، برنامه ریزی باید به سمت تامین نیاز کامل افغانستان از مرزهای استان صورت گیرد.
افشاری با تاکید بر اینکه محدودیت برای تانکرهای مرزی استان باید مرتفع شود، اظهار داشت: این امر موجب کاهش قاچاق سوخت در استان شده و فرصت از افراد سودجو سلب می شود.
وی خروج سوخت قاچاق از استان را هدر رفتن بیت المال دانست و عنوان کرد: با تدابیر ویژه و انجام برنامه های عملیاتی باید جلوی این قاچاق گرفته شود.
افشاری تاکید بر نمونه گیری حراست گمرک را از مصوبات این کمیسیون اعلام کرد و بیان داشت: اولویت اول محموله ها باید با شرکت نفت بوده و محدودیت برای عبور تانکرها مرتفع شود.
وی به دیگر مصوبه این کمیسون اشاره کرد و افزود: دارا بودن فاکتور اصلی خرید کالا ار کارخانجات تولیدی و ارائه مدارک اولیه در عبور محموله ها الزامی است.
افشاری با تاکید بر اینکه مسئولان گمرک توجه کنند فاکتورهای خرید جعلی نباشد، افزود: امروز مشکل اصلی استان خروج محموله های کالا با فاکتور جعلی بوده و باید از این پس تدابیر امنیتی خاصی طراحی و اجرا شود.
وی با بیان اینکه شرکت های متخلف حق عبور کالا و سوخت ار مرزهای استان را ندارند، تصریح کرد: برنامه ریزی شود شرکت هایی که در آزمون یه به عنوان متخلف شناسایی شدند حق خروج کالا از مرز را نداشته باشند.
افشاری در ادامه به مصوبات هیئت وزیران در سفر به استان اشاره کرد و گفت: مصوبه ورود دام زنده به استان از مرز میل 78 و دوکوهانه با رعایت ضوابط و قوانین تصویب شده و به زودی عملیاتی خواهد شد.
وی همچنین از تصویب نهایی مصوبه احداث قرنطینه مبادی ورودی دام در میل 78 خبر داد و افزود: این مصوبات در راستای تبدیل کردن مرزهای استان به فرصت اقتصادی، معیشت و اشتغال استان اجرایی خواهد شد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در زمینه قاچاق کالا مبدا و مقصد قاچاق کالا در این امر تعیین کننده است، یادآور شود: خراسان جنوبی به دلیل جمعیت کم، نه مبدا و نه مقصد قاچاق بوده، بلکه در مسیر ترانزیت قاچاق کالا، سوخت و مواد مخدر قرار داشته و باید این امر را به فرصتی برای توسعه اقتصاد استان تبدیل کند.
نظر شما