پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۵۸

فدایی:

پروژه محور ارتباطی استهبان به داراب 60 درصد پیشرفت دارد

پروژه محور ارتباطی استهبان به داراب 60 درصد پیشرفت دارد

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیر کل راه و ترابری استان فارس گفت: عملیات اجرایی پروژه احداث محور ارتباطی شهرستان استهبان به داراب از 60 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن فدایی در این خصوص اظهار داشت: عملیات احداث محور اصلی کمربندی ایج به درب قلعه که طول آن 19 کیلومتر است به طو جد در دست اجراست.

وی در خصوص اهمیت این پروژه نیز بیان کرد: پروژه مذکور از اهمیت خاصی برخوردار است و نقش بسزایی در توسعه منطقه دارد.

مدیرکل راه فارس با اشاره به توسعه محورهای استان فارس افزود: با پیوستن پروژه های راهسازی در دست اجرا در استان فارس به شبکه راه های مواصلاتی این استان در آینده ای نزدیک شاهد پیشرفتهای قابل توجهی در بحث توسعه راه ها خواهیم بود.

فدایی اظهار امیدواری کرد که با همکاری و تلاش مسئولان استان و کشور در بحث تزریق اعتبارات به موقع به پروژه ها بتوانیم شاهد بهره برداری از این پروژه های مهم و حیاتی باشیم. 

کد خبر 1477749

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha