پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۱۸

روی صحنه/

نمایش"این منم ایسمن" تا سفر "ما یک معلم میخوایم" به دهلی

نمایش"این منم ایسمن" تا سفر "ما یک معلم میخوایم" به دهلی

نمایش"این منم ایسمن" به کارگردانی سید مهدی احمد‌پناه در تالار استاد انتظامی خانه هنرمندان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمایش"این منم، ایسمن" به کارگردانی سید مهدی احمد پناه از 17 اذر در تالار استاد انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه می‌رود.

علیرضا کیمنش، الهه حاجی زاده، رزا خلیلی، مژده دایی، آرش صادقیان، محمد طیب طاهر، مصطفی عجمی، شفق کیوانیان،امیر حسین متین فر و منصوره مرادی در نمایش "این منم،ایسمن" بازی می‌کنند. 

- نمایش "سکوت سپید" به کارگردانی محمد زوار بی‌ریا روز شنبه 19 آذر در خانه نمایش برای هنرمندان روی صحنه می رود. در این نمایش بازیگرانی چون محمد ساربان، علی برجی، سید علی موسویان، پیام کیانی پور، گیتی قاسمی و شقایق فتحی به ایفای نقش می‌پردازند.

"سکوت سپید" داستان مسافری را بیان می‌کند که پس از 20 سال به خانه باز می‌گردد اما دیگر هیچ چیز آن طور که می‌پنداشته نیست.اجرای ویژه هنرمندان این نمایش شنبه 19 آذر ساعت 18:30است. "سکوت سپید" از پنجشنبه 17 آذر اجرای خود را در خانه نمایش اداره تئاتر ادامه می دهد. 

-"به آسمان نگاه کن" میزبان خبرنگاران و عکاسان می‌شود.این نمایش به نویسندگی و کارگردانی محمدمهدی خاتمی است که یکشنبه 20 آذرساعت 17 برای خبرنگاران و عکاسان اجرا می‌شود. این نمایش که از تاریخ 13 آذر در سالن قشقایی مجموعه تئاتر شهر اجراهای خود را آغاز کرده است، یکشنبه 20 آذرماه در دو سانس روی صحنه می رود که اجرای اول آن در ساعت 17 ویژه خبرنگاران و عکاسان است.
 
نمایش"به آسمان نگاه کن" داستان فردی به نام محمد است که اصلیتی مشهدی دارد. او به همراه یسنا همسر اروپایی و دختر خردسال و بیمارش ژینا به قصد شفا طلبی از امام هشتم (ع) به مشهد آمده و علیرغم داشتن خانواده‌ای متمول و سرشناس در مسافرخانه‌ای واقع در نزدیک‌ترین نقطه به حرم مجاور شده است. در مدت اقامت آنها در مسافر خانه ژینا بهبود نمی یابد و محمد با مسائل مهمی که مربوط به سالهای حضور او و اکبر پسرخاله اش در جنگ است، مواجه می شود و...
 
- حامد شفیعی‌خواه و حامد نصرآبادیان با نمایش"ما یک معلم میخوایم" عازم جشنواره تئاتر کودک دهلی شدند. نمایش "ما یک معلم می خوایم" نوشته و کارگردانی حامد شفیعی‌خواه و با طراحی حرکت حامد نصرآبادیان قرار است جمعه 18 و شنبه 19
آذر در سالن "ال تی جی" دهلی روی صحنه برود.
 
این نمایش از موسیقی و آیین‌های سنتی ایرانی همراه با حرکاتی برگرفته ازهمین آیین‌ها طراحی شده و در قالب اثری آموزشی در کشورهند اجرا می‌شوند. این دومین بار است که حامد شفیعی خواه نمایشی را به جشنواره تئاتر کودک دهلی می‌برد.
 
بازیگران این نمایش عبارتند از:حامد نصرآبادیان، نیما پوردهناد، بهار یدالهی، مریم فرهنگی و مروارید رمضانی.
 
کد خبر 1477902

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha