به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، یک سخنگوی دولت افغانستان محل این بمبگذاری کنار جاده ای را در جنوب کشور در استان هلمند اعلام کردند.
کشته ها که شامل زنان و کودکان نیز هستند از لشگرگاه به سانگین در حرکت بودند که وسیله نقلیه آنها به این بمب برخورد کرد.
منابع افغان جزئیات بیشتری از این حادثه ارائه ندادند، اما این بمبگذاری یک روز پس از اقدامات تروریستی در مزارشریف و کابل صورت گرفت که منجر به کشته شدن بیش از صد نفر و مجروح شدن تعداد بسیار شد.
لشگر "جنگوی" مسئولیت حملات دیروز را بر عهده گرفته است.
همچنین این ناامنی ها در افغانستان در حالی صورت می گیرد که نشست "بن2" که با هدف تامین امنیت در افغانستان در پایتخت آلمان برگزار گردید به نتیجه ملموسی دست پیدا نکرد.
در رویدادی دیگر در رابطه با ناآرامی ها در افغانستان فرمانده پلیس استان غزنی اعلام کرد: یک گور جمعی در زیر یکی از برج های تاریخی شهر غزنی کشف شده است.
"زله ور زاهد" در نشست خبری با نمایندگان رسانه های افغانستان گفت: بقایای اجساد گورجمعی در زیر یک برج و عمارت تاریخی کشف شده و نشان می دهد که اجساد مربوط به سال های خیلی دور هستند.
زاهد گفت: استخوان های مکشوفه متعلق به 20 جسد می باشد و تحقیقات برای روشن شدن تعداد دقیق اجساد و نیز زمان دفن آنان ادامه دارد.
نظر شما