به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی خورشید وند با اعلام این خبر بیان کرد: این همایش در سه پانل اجرا و با حضور دانشجویان کشورهای عراق، ترکیه، مصر و سوریه برگزار خواهد شد.
وی افزود: دانشجویانی از تونس، لبنان و فرانسه در این همایش حضور خواهند یافت تا انزجار خود را نسبت به اقدامات کشورهای سلطه گر اعلام کنند.
خورشید وند بیان کرد: اکنون که 99 درصد جمعیت آمریکا در انحصار بردگی فکری و جنسی است، بسیج به عنوان پرچمدار اسلام و تاسی از بیداری اسلامی که اکنون سراسر جهان را فراگرفته نسبت به برگزاری این همایش اقدام خواهد کرد.
وی افزود: به زودی جغرافیای استراتژیک جهان برمحور اسلام خواهد بود و درآینده نزدیک شاهد اسلام هراسی در هیچ جای دنیا نخواهیم بود.

کرج - خبرگزاری مهر: عضو شورای تبیین مواضع دانشجویی استان البرز از برگزاری همایش بیداری اسلامی با حضور کشورهای ترکیه، مصر، عراق و سوریه خبر داد.
کد خبر 1478234
نظر شما