پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۲۳

دانشجویان پشتوانه های علمی کشورند

دانشجویان پشتوانه های علمی کشورند

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: دانشجویان پشتوانه های علمی کشور ایران اسلامی هستند.

عباس ملک حسینی ضمن گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جوانان غیور ایران اسلامی و دانشجویان نخبه توانسته اند طی سالهای پیروزی انقلاب اسلامی موجبات سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران را در جهان فراهم  کنند.

وی یادآور شد: عزت نفس و شجاعت دانشجویان جوان و غیرتمند ایران طی 33 سال گذشته اجازه نداد تحریم های دشمنان مانع از پیشرفت علمی ایران شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گفت: دشمنان بدانند دانشگاه ها و دانشجویان ایران هرگز اجازه نمی دهند که آنها  با تحریم های تکراری و همیشگی خود که ایران به راحتی توانسته راه گذر از چنین تحریم هایی را پیدا کند به اهداف شوم خود دست یابد.

ملک حسینی در ادامه با اشاره به حضور 18 هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بیان داشت: این تعداد دانشجو در مقاطع کارشناسی تا دکتری مشغول به تحصیل هستند.

وی تاکید کرد: توسعه آموزش عالی و بستر سازی برای ادامه تحصیل دانشجویان در ایران اسلامی از اهداف عالیه دانشگاه آزاد است و در این راستا امسال 10 رشته تحصیلی به رشته های مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اراک اضافه شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک افزود: با افزایش این رشته ها تعداد رشته های مقطع دکتری در دانشگاه آزاد اراک به 16 رشته افزایش یافته است

کد خبر 1478362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha