پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۱:۴۵

دستاری در گفتگو با مهر:

شهروندان اردبیلی 13 میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند

شهروندان اردبیلی 13 میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند

اردبیل - خبرگزاری مهر: معاون توسعه‌ مشارکتهای مردمی کمیته‌ امداد امام (ره) استان اردبیل گفت: مردم استان اردبیل از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 13 میلیارد و 170 میلیون ریال صدقه پرداخت کرده اند.

بهمن دستاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آمار نشان می دهد این مقدار صدقه‌ پرداختی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 18 درصد رشد یافته است.

به گفته وی سرانه این میزان صدقه برای هر خانوار اردبیلی46 هزار و 834 ریال نسبت به کل جمعیت استان برای یک ماه است.

معاون توسعه‌ مشارکتهای مردمی کمیته‌ امداد امام (ره) اردبیل از وجود 157 هزار صندوق صدقات در منزل، محل کار، سطح شهر و معابر عمومی خبر داد و عنوان کرد: تعداد 13 هزار و 95 عدد صندوق در طول شش ماهه‌ اول سال جاری در بین اقشار مختلف توزیع شده است.

به گفته این مسئول 20 درصد مبالغ جمع‌آوری شده از صندوق صدقات برای افراد در راه مانده، 15درصد برای هزینه‌ درمان و معالجه‌ی نیازمندان، 10 درصد نیز برای تهیه‌ جهیزیه دختران بی‌سرپرست استفاده می شود.

‌دستاری افزود: 10 درصد مابقی برای هزینه‌های تحصیلی دانش‌آموزان و دانشجویان، 10 درصد برای گره گشایی از مشکلات نیازمندان، 10 درصد برای هزینه های عمرانی و مسکن مددجویی و 25 درصد دیگر نیز صرف اشتغال و خودکفایی خانواده های نیازمند هزینه می شود.

کد خبر 1478421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha