پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۳۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تخلفات ثبت شده توسط دوربین حذف نمی‌شود/ قسط‌بندی پرداخت جریمه نداریم

تخلفات ثبت شده توسط دوربین حذف نمی‌شود/ قسط‌بندی پرداخت جریمه نداریم

رئیس مرکز اجرائیات پلس راهور گفت: تخلفات ثبت شده توسط دوربینهای الکترونیکی سطح شهر در سیستم پلیس حذف نمی‌شود.

سرهنگ مرتضی دهقان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تخلفات رانندگی از جمله سرعت، سبقت و ورود غیر مجاز به محدوده طرح ترافیک که توسط دوربین های الکترونیکی سطح شهر ثبت می شود قابل رسیدگی و حذف از سیستم پلیس نیست. رانندگان موظفند جریمه های ثبت شده توسط دوربین را پرداخت کنند.

وی ادامه داد: البته در صورتی که فرد به صورت اشتباه جریمه شده یا فردی با دستکاری پلاک خودرو موجب جریمه فرد دیگری شود این موضوع قابل رسیدگی است. برخی از رانندگان مدعی هستند که نمی دانستند وارد محدوده طرح شده اند که این موضوع به هیچ توجیه کننده نیست و به اعتراض این افراد رسیدگی نمی شود.

رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور با اشاره به اینکه تمامی وجوه اخذ شده از تخلفات رانندگی به حساب خزانه کشور واریز می شود تاکید کرد: تمامی این وجوه باید به صورت یکجا پرداخت شود و موضوعی مانند قسط بندی پرداخت جریمه های رانندگی وجود ندارد.

کد خبر 1479056

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha