به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد علاءالدینی در خطبه های نمازجمعه این هفته دماوند که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار داشت: در خلقت انسان دو نوع بینش مطرح می شود و هنگامی که خداوند متعال تصمیم بر آفرینش انسان گرفت، در پاسخ به ملائکه ای که می گفتند ما هستیم و تو را اطاعت می کنیم و چرا می خواهی موجود دیگری را خلق کنی؟ فرمود که من از انسان چیزی را می دانم که شما نمی دانید و در حقیقت حضرت رب، بعد دومی از انسان را در این زمان معرفی کرد.
وی ادامه داد: این سخن خداوند در واقعه کربلا که در حقیقت نمایشگاهی از خلقت پاک خداوندی بود، نمود پیدا کرد و در یک سو، افراد پاک و کسانی که ظرفیتهای ویژهای داشتند، جمع شدند و در سمت دیگر عده ای گناهکار گردهم آمده بودند.
تأثیر تربیت در نسلهاست که آنها را در ردیف فاسدان یا صالحان قرار می دهد
امام جمعه دماوند تأکید کرد: این تأثیر تربیت در نسلهاست که آنها را در ردیف فاسدان همچون شمر و یزید یا صالحان همچون امام حسین (ع) و یارانشان قرار می دهد.
وی افزود: یزید پس از به شهادت رساندن امام حسین (ع)، به مکه و مدینه نیز حمله کرد و این نشان می دهد که چه روح گمراهی داشته و هر کدام از اینها برای ننگین ساختن یک خاندان کافی است.
حجت الاسلام علاء الدینی تصریح کرد: در شخصیتهای مثبتی که در صحنه عاشورا شاهد جانفشانی آنها بودیم، روح آزادگی، وفا و ایثار موج می زند، در حالی که یزید در آن روز نمادی از انسانی دارای شخصیت اروپایی امروز بوده زیرا افکاری که امروز اروپاییها دارند، با تفکرات آن روز یزید تفاوت چندانی ندارد.
وی ادامه داد: جامعه امروز باید بکوشد تا کسانی به عنوان حاکم معرفی شوند که در عمل دنباله رو فرهنگ علوی هستند و اندیشه های اموی در آنها وجود ندارد.
نظر شما