به گزارش خبرگزاري مهر، ظرفيت اين خط توليد هزاردستگاه ميدل باس دوسال است كه در آينده به دوهزاردستگاه نيز خواهد رسيد.
اميردريابان شمخاني دراين مراسم با تاكيد براينكه اشتغالزايي از رويكرد هاي امنيتي وزارت دفاع درمناطق محروم است ، استفاده ازتسهيلات مناطق ازاد بنادر خرمشهر و آبادان را به منظور كاهش هزينه هاي حمل و نقل ، تمركز زدايي و صادرات به كشورهاي منطقه از مهمترين اهداف راه اندازي اين خط توليد در اين منطقه بر شمرد.
وي استفاده از امكانات بندر خرمشهر در تخليه قطعات شاسي ( به صورت CKD منفصله) و قرار داشتن خط توليد ميدل باس در مجاورت راه آهن وفرودگاه را ازديگر ويژگي هاي اين خط توليد دانست كه منجر به كاهش حداقل 10 ميليارد ريال در هزينه ها و صرفه جويي در زمان حمل و نقل مي شود.
وزيردفاع درادامه افزود:گروه صنايع خودرويي وزارت دفاع با راه اندازي خط توليد ميدل باس براي نخستين مرتبه در كشور به فناوري توليد خودروي فوق دست يافته است . وي خبر داد:وزارت دفاع قرارداد توليد و تحويل 300 دستگاه خودروي ميدل باس را با نيروي مسلح و 1200 دستگاه را با وزارت كشور منعقد كرده است.
گفتني است با راه اندازي كامل فاز اول خط توليد ميدل باس در خرمشهر براي 220 نفرازافراد بومي به صورت مستقيم و براي 450 نفر به صورت غير مستقيم شغل ايجاد شده است.
اين خط توليد درآينده قادر به ساخت و توليد انواع خودروهاي جمعي كوچك و بزرگ و انواع كاميون ها خواهد بود و به جز قطعات منفصله شاسي ، كليه قطعات و لوازم آن ساخت داخل مي باشد. اين خودرو ( ميدل باس) ازخودروهاي روز اروپاست و قيمت آن حداكثر نصف قيمت مشابه ارزيابي شده است .
نظر شما