پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۰۸

مصطفی نظری از بند مصدومیت رها شد

مصطفی نظری از بند مصدومیت رها شد

اصفهان - خبرگزاری مهر: مصطفی نظری دروازه‌بان ملی پوش تیم گیتی‌پسند اصفهان از بند مصدومیت رها شده و در صورت صلاحدید کادر فنی در دیدار فردای تیم گیتی‌پسند مقابل فیروزصفه بازی می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتسال گیتی‌پسند در دیدار فردای خود مقابل فیروزصفه وحید شمسایی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت و علی افضل باید برای پر کردن جای این بازیکن فکری اساسی بکند.

همچنین مصطفی نظری دروازه بان گیتی پسند که به دلیل مصدومیت هفته ها در مسابقات گیتی پسد غایب بود، تمرینات خود را با این تیم آغاز کرده و در صورت تایید کادر فنی تیم می‌تواند در دیدار با فیروزصفه به میدان برود.

مسعود دانشور و ابراهیم مسعودی، دیگر بازیکنان گیتی پسند نیز نیز از بند مصدومیت رها شده و برای بازی با فیروز صفه آماده هستند همچنین سجاد بندی سعدی نیز از بند مصدومیت رها شده اما احتمال حضور او در دیدار برابر فیروزصفه کم است.

فیروزصفه در شهرآورد اصفهان محمد نکویی را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد.

شهرآورد اصفهان از ساعت 16 فردا در ورزشگاه پیروزی اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 1479671

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha