پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۴

گزارش خبری/

پرده جدید خبرسازی غرب علیه سوریه/ فرار آوارگان سوری به بنغازی در لیبی!

پرده جدید خبرسازی غرب علیه سوریه/ فرار آوارگان سوری به بنغازی در لیبی!

برخی رسانه های غربی این روزها دست به انتشار اخباری درباره سوریه می زنند که بیشتر از آنکه واقعیت داشته باشد، بیانگر طراحی جدید غربیها علیه نظام دمشق است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از افشای پرونده های متعدد در زمینه حضور گروهکهای تروریستی در برهم زدن آرامش و امنیت سوریه و دست داشتن سرویسهای اطلاعاتی برخی کشورهای عربی در ناآرامیهای این کشور به نظر می رسد طرحهای جدیدی علیه نظام بشار اسد کلید خورده است.

بر این اساس، اخیرا روزنامه دیلی تلگراف انگلیس که معلوم نیست منابع اطلاعاتی آگاه خود را با وجود تعداد بی شمار شبکه های عربی در منطقه از چه طریقی جمع آوری کرده در گزارشی با عنوان "فرار هزاران سوری به لیبی از ترس مرگ" نوشت: روزانه چندین دستگاه اتوبوس حامل پناهندگان سوری خاک این کشور را ترک کرده و با عبور از اردن و مصر خود را به بنغازی می رسانند.

در این گزارش ادعا شده است: هزاران سوری از ترس خشونتها در کشورشان به لیبی گریخته اند، کشوری که به تازگی از جنگ میان هواداران قذافی و مخالفانش رهایی پیدا کرده است.

دیلی تلگراف در ادامه بر مبنای اطلاعاتی فردی به نام "ابواحمد" که البته نام مستعار است، تاکید می کند: اتوبوسهای پر از خانواده های سوری هر روز به شهر بنغازی در شرق لیبی می رسند. در این روزها بیش از 4 هزار خانواده سوری خواستار پناهندگی به لیبی شده و این آمار همچنان رو به افزایش است.

بنابر ادعای این روزنامه در گذشته میان سوریه و لیبی در طول هفته دو اتوبوس مسافران را منتقل می کرد اما هم اکنون در یک روز تعداد این اتوبوسها به دو دستگاه رسیده است.

این روزنامه انگلیسی در توجیه اینکه چرا خانواده های سوری به کشورهای اردن، ترکیه و لبنان که هم مرز با سوریه هستند، پناهنده نمی شوند تاکید می کند: آوارگان سوری، لبنان را به علت ترس از پیگردهای امنیتی حامیان نظام سوریه انتخاب نمی کنند. همچنین آنها نگران هستند که در اردن و ترکیه با پیگرد نیروهای اطلاعاتی نظام دمشق روبرو شوند.

پرده جدید خبرسازی غرب درباره سوریه در حالی کلید خورده که تاکنون شبکه های معتبر عربی خبری درباره پناهنده شدن آوارگان سوریه به لیبی منتشر نکرده بودند. بر این اساس، به نظر می رسد غرب با ناامیدی از ایجاد تغییرات موردنظرش در سوریه که با فعالیت گروهکهای تروریستی علیه نظام بشار اسد همراه بود هم اکنون فاز دیگری از فشار بر سوریه را به اجرا گذشته است.

در این راستا ایجاد جبهه منفی افکار عمومی علیه نظام سوریه که در راستای توجیه اقدامات احتمالی آتی از جمله دخالت نظامی صورت می پذیرد در دستور کار سرویسهای اطلاعاتی و دستگاه رسانه ای غرب قرار گرفته است. تا از یک جهت با افزایش تحریمها و از سوی دیگر با ایجاد بدبینی سناریو موردنظر خود را در این کشور اجرا کنند. 

کد خبر 1480244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha