پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۱۱

نمایشگاه نشریات دیواری رضوی در بیرجند آغاز به کار کرد

نمایشگاه نشریات دیواری رضوی در بیرجند آغاز به کار کرد

بیرجند - خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور مسئولان اجرایی خراسان جنوبی نمایشگاه نشریات دیواری رضوی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح نمایشگاه نشریات دیواری رضوی، به اهداف برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: آشنایی اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با سیره زندگی، فرهنگ و منش و اخلاقیات حسنه امامان معصوم(ع) و به طور ویژه امام رضا(ع) از مهمترین این اهداف است.

عبدالرضا صمدی با اشاره به اهمیت آموزش و شکل گیری تربیت مناسب در دورران کودکی، عنوان کرد: برای رسیدن به یک جامعه سالم و اجتماعی باید فرهنگ سازی های اسلامی از دوران کودکی آغاز شده و بهترین راهکار الگو برداری کودکان از ائمه اطهار(ع) است.

وی همچنین جشنواره روزنامه دیواری رضوی را از محورهای جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) دانست و بیان داشت: این جشنواره توسط اعضای فرهنگی و هنری کانون در سراسر کشور و امسال توسط استان فارس برگزار شده است.

صمدی اضافه کرد: نمایشگاه نشریات دیواری رضوی در 46 روزنامه دیواری در معرض دید تماشاگران قرار گرفته که این آثار برگزیده ای از روزنامه های دیواری این جشنواره هستند. 

مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی در پایان یادآور شد: نمایشگاه نشریات دیواری رضوی در مرکز فرهنگی هنری شماره یک بیرجند به مدت یک هفته دایر خواهد بود.

کد خبر 1480663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha