پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۰۵

رحیمی:

کرمانشاه هنوز از مشکلات جنگ تحمیلی در رنج است

کرمانشاه هنوز از مشکلات جنگ تحمیلی در رنج است

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: معاون اول رئیس جمهور گفت: سالها پس از پایان جنگ تحمیلی، استان کرمانشاه هنوز از مشکلات ناشی از جنگ رنج می‌برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا رحیمی صبح امروز در جلسه اشتغال استان کرمانشاه در  تهران  گفت: رهبر معظم انقلاب در سفر اخیر خود به استان کرمانشاه موضوع اشتغال در این استان را مورد تاکید قرار دادند که باید برای تحقق منویات ایشان تمام تلاش خود را در جهت پایین آوردن نرخ بیکاری استان کرمانشاه بکار گیریم.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه استان کرمانشاه هنوز از مشکلات ناشی از جنگ تحمیلی رنج می‌برد، گفت: استان کرمانشاه ظرفیت‌های فراوانی دارد که باید با فعال کردن این ظرفیت‌ها ضمن جبران کاستی‌ها و نارسایی‌ها، گام‌هایی در جهت عمران و آبادانی و ارتقاء سطح استان برداریم.

رحیمی در ادامه از بانک‌های عامل خواست تا در اسرع وقت تعهدات خود را نسبت به پرداخت اعتبارات باقی‌مانده بنگاه‌های زودبازده و همچنین طرح‌های مشاغل خانگی در استان کرمانشاه به اتمام رسانده و گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه شورای‌عالی اشتغال ارائه دهند.

وی در پایان، از تلاش موثر استاندار و مدیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه، برای انجام تعهدات مربوط به برنامه‌های اشتغالزایی دولت در استان کرمانشاه تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 1481223

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha