محمود ابراهيمي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اشاره به اينكه از سال 81 عوارض آموزشي حذف شده است ، افزود : پيش بيني شده بود كه در سال 81 ميزان دو درصدي عوارض آموزشي به 220 ميليارد تومان برسد و اين ميزان در سال جاري در صورت عدم حذف حداقل به 400 ميليارد تومان مي رسيد.
وي با تاكيد بر اينكه دو درصد عوارض آموزشي به امور تربيتي و آموزشي مدارس اختصاص داشت ، گفت : به پيشنهاد كميسيون صنايع مجلس ششم و به دليل از بين رفتن صنايع كشور تمام عوارض پرداختي از سوي كارخانه هاي توليدي و خدماتي به صورت جميع به اعتبارات افزوده شد ، چرا كه كارخانه هاي توليدي و خدماتي 18 نوع عوارض تحت عنوان هاي مختلف به تعاون ، وزارت كار ، اقتصاد و دارايي ، آموزش و پرورش و ... پرداخت مي كردند.
معاون توسعه مشاركتهاي مردمي وزارت آموزش و پرورش اظهار كرد : بر اساس ماده 13 بند 2 قانون شوراها يكي از منابع مالي آموزش و پرورش عوارض آموزشي است كه اين ميزان در برنامه سوم توسعه از يك درصد به دو درصد افزايش يافته بود.
وي با تاكيد بر اينكه بر اساس ماده 13 بند 2 قانون شوراهاي آموزش و پرورش كارخانه هاي توليدي و خدماتي موظف بودند كه دو درصد از مصرف كننده با ارائه خدمات و كالا دريافت و به حساب وزارت آموزش و پرورش پرداخت كنند ، گفت : با وجود افزايش اعتبارات آموزش و پرورش دو درصد عوارض صرف هزينه ها جاري آموزش و پرورش و جبران كسري بودجه مي شود.
نظر شما