به گزارش خبرگزاری مهر، اسدالله بیرانوند در این باره گفت: در پی نیاز سنجی به عمل آمده از کانون معلولان توانا دوره های آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی در این مرکز برگزار شد و معلولان با فعالیتهای چند رشته هنری آشنا شدند.
بیرانوند تصریح کرد: با توجه به نیاز سنجی و درخواست کانون معلولین توانا برای برگزاری دورههای آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی، رشتههای سراجی سنتی(چرم دوزی)، رودوزیهای سنتی و حصیر بافی در این مرکز از سال 89 آغاز شده و پس از برگزاری چهار دوره، رشته سبد بافی نیز زیر نظر مربی تخصصی راه اندازی خواهد شد.
بیرانوند آموزش صنایع دستی را برای ایجاد اشتغال در این مرکز مهم خواند و گفت: آموزش صنایع دستی و هنرهای سنتی و عرضه آثار هنری به بازار فروش علاوه بر حفظ و نگهداری آن به رونق اقتصادی و ایجاد درآمد کمک میکند.
وی افزود: تلاش مربیان آموزشی به رشد و توسعه هنرهای متنوع صنایع دستی کمک کرده و با ورود به بازار کار و معرفی رشته های هنرهای سنتی نتایج مفیدی خواهد داشت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین یادآورشد: در حال حاضر هنر آموختگان در رشته سراجی سنتی و سرمه دوزی آثار خود را به بازارهای د اخلی عرضه کرده اند و هم اینک نیز 9 نفر از هنرآموزان در رشته سبد بافی در این مرکز آموزش میبینند که در آینده در کارگاه سبد بافی مشغول به کار خواهند شد.
نظر شما