پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۶ دی ۱۳۸۳، ۹:۳۰

از سوي انتشارات آلفرد ناپ

كتاب " زمين " منتشر شد

كتاب "زمين" اثر ريچارد فورتي به مباحث تحولات بنيادين و تاثير آن بر دانش زمين شناسي مي پردازد.

به گزارش خبرنگار گروه حوزه و دانشگاه "مهر" ، كتاب  " زمين " ( Earth ) زمين شناسي از جمله موضوعاتي است كه در كمتر كسي شوق خواندن كتابي مفصل را بر مي انگيزد اما ريچارد فورتي كه توانايي و دانش زمين شناسي اش را در كتاب هاي ديگرش به خوبي نشان داده در كتاب تازه اش مدعي مي شود كه خط و نقشي كه طي ميلياردها سال سطح زمين را شكل داده، نه تنها بيانگر گذشته زمين، بلكه مبناي تاريخ و فرهنگي است كه بشر در هر دوره از تحولات زمين شناسي به وجود آورده است.

نويسنده در جست وجوي تاريخ تمدن بشري در حاشيه تحولات زمين شناسي، خواننده را به سفري مي برد كه از كوه هاي آلپ به تابستانهاي ايسلند، از كفه اقيانوس به صخره هاي خشك نيوفاندلند و از هاوايي به شوره زار عمان كشيده مي شود و او را با تصويري تازه از زمين آشنا مي كند.

 

کد خبر 148225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha