پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۰

در 6 ماه نخست سال‌جاری/

بیش از 207 هزار دفترچه درمان تامین اجتماعی صادر شد

بیش از 207 هزار دفترچه درمان تامین اجتماعی صادر شد

مدیرکل تامین اجتماعی شهرستان استان تهران گفت: طی 6 ماه نخست امسال، 207 هزار و 380 جلد دفترچه درمان تأمین‌اجتماعی توسط 6 کارگزاری رسمی اداره‌کل شهرستان‌های استان تهران صادر و تحویل مراجعان شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش صالح‌پور با اعلام این خبر گفت: 6 کارگزاری رسمی در سطح شعب تحت‌پوشش این اداره‌کل به منظور برون‌سپاری امور بیمه‌ای به بخش خصوصی و با هدف تکریم ارباب‌رجوع، ارائه خدمت می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر صدور دفترچه درمان، کارگزاری‌های رسمی این اداره ‌کل درمجموع 241 هزار و 293 جلد دفترچه درمان ارائه شده توسط جمعیت زیرپوشش را تأمین اعتبار کرده است.

وی گفت: کارگزاری‌های یادشده برای پیشگیری از اتلاف وقت و رفاه حال کارفرمایان، 91 هزار و 822 فقره لیست پرداخت حق‌بیمه را از آنان دریافت کرده‌اند و این درحالی است که در مدت زمان یادشده، فعالیت کارگزاری‌ها منجر به صدور 166 هزار و 197 برگ پرداخت شده است.

صالح‌پور با بیان این که کارگزاری‌های این اداره کل افزون بر خدمات ارائه شده، 301 فقره قرارداد بیمه حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری با متقاضیان منعقد کرده‌اند، تصریح کرد: در مدت یادشده 44 مورد مقرری بیکاری نیز پس از طی مراحل قانونی قطع شده است.

وی خاطرنشان کرد: شناسایی 39 واحد کارگاه و ابلاغ حدود 29 هزار و 500 اوراق مطالباتی، از دیگر اقدامات انجام شده توسط 6 کارگزاری این اداره‌کل در شش‌ماه نخست سال‌جاری بوده است.

کد خبر 1482603

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha