پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۴۸

طی هفته گذشته؛

بیش از 19 میلیون سهم در بورس کرج داد و ستد شده است

بیش از 19 میلیون سهم در بورس کرج داد و ستد شده است

کرج – خبرگزاری مهر: مدیر تالار منطقه ای بورس کرج میزان سهام معامله شده در بورس کرج طی هفته گذشته را بیش از 19 میلیون سهم عنوان کرد.

علیرضا نصرتی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: حجم سهام و حق تقدم معامله شده در طی هفته گذشته 19 میلیون و 727 هزار و 851 سهم داد و ستد شده که از این میزان 10 میلیون و 418 هزار و 702 سهم خرید و مابقی فروش بوده است.

وی ابراز داشت: ارزش سهام  حق تقدم معامله شده 42 هزار و 364 میلیون ریال بوده است که از این میزان 24 میلیون ریال آن خرید و ما بقی فروش سهم بوده است.

مدیر تالار منطقه ای بورس کرج گفت: در این میان شرکت سایپا با معامله یک هزار و 435 هزار سهم به ارزش بیش از دو هزار و 840 میلیون ریال بیشترین حجم و ارزش خرید را داشت.

وی ادامه داد: حق تقدم شرکت زامیاد با معامله دو میلیون و 652هزار و 587 سهم بیشترین حجم  و شرکت قند شیرین خراسان به ارزش پنج هزار و 919 میلیون ریال بیشترین ارزش فروش را به خود اختصاص داد.

نصرتی افزود: از بین 40 شرکت کارگزاری فعال در این هفته شرکت کارگزاری بورس بیمه فعال ترین کارگزار بوده است و در هفته جاری 113 کد معاملاتی جدید ایجاد شده است.

کد خبر 1482791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha