پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ آذر ۱۳۹۰، ۲۰:۵۰

آفتابی در گفتگو با مهر:

کتاب مفاخر کرمانشاه به زودی چاپ می شود

کتاب مفاخر کرمانشاه به زودی چاپ می شود

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: کتاب مفاخر استان کرمانشاه با هدف معرفی و شناساندن چهره های علمی، ادبی، مذهبی و فرهنگی این استان از قرن سوم به بعد در حال انتشار است که به زودی چاپ و وارد بازار خواهد شد.

حجت الاسلام محمد آفتابی، با اشاره به برگزاری همایش نکوداشت عالمان ربانی خطه کرمانشاه، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت:‌ رهبر فرزانه انقلاب در سفر اخیر خود به کرمانشاه از علمای بنام این خطه همچون حضرت‌ آیت‌الله سید‌مرتضی نجومی،‌ آیت‌الله حاج‌آخوند و شهید آیت‌الله بهاءالدین عراقی یاد کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تاکید کرد: امیدواریم با برگزاری همایش نکوداشت عالمان ربانی خطه کرمانشاهان دغدغه مقام معظم رهبری را در بعد شناخت مفاخر و شناساندن آنها به جامعه امروز برطرف کنیم.

حجت الاسلام آفتابی تصریح کرد: در همین راستا کتاب مفاخر استان کرمانشاه با هدف معرفی و شناساندن چهره های علمی، ادبی، مذهبی و فرهنگی از قرن سوم به بعد در حال انتشار است که به زودی وارد بازار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: قرار است در این برنامه فرزندان بزرگوار آیت الله نجومی،‌ آیت‌الله حاج‌آخوند و شهید آیت‌الله بهاءالدین عراقی سخنرانی کنند.

آفتابی افزود: از همه دستگاه های اجرایی و فرهنگی استان می خواهیم که ما را در برگزاری هرچه باشکوه تر این همایش یاری کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه در پایان تاکید کرد: استان کرمانشاه دارای مفاخر و چهره های ماندگاری در حوزه های مختلف علمی، دینی، پژوهشی، ورزشی و فرهنگی و انقلابی است که ثبت آنها بر ماندگاری آنها می افزاید و باعث ایجاد فضای مناسب فرهنگی در جامعه می شود. 

کد خبر 1483711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha