پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۰۷

درپی تلاشهای دانشجویان/

ممنوعیت حجاب در یک دانشگاه قزاقستان لغو شد

ممنوعیت حجاب در یک دانشگاه قزاقستان لغو شد

مقامات دانشگاهی در شمال غربی قزاقستان به دنبال تهدید دانشجویان دختر برای شکایت قانونی از این دانشگاه ممنوعیت حجاب را لغو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، دانشجویان دانشگاه ساقتاقان بایشو اظهار داشتند که دیگر نمی توانند در کلاسهای درس شرکت کنند چرا که یک مقام مسئول در ورودی دانشگاه از ورود دانشجویان محجبه به دانشگاه جلوگیری می کند.

دانشجویان نیز برای حل مشکل خود به  دفتر حقوق بشر قزاقستان متوسل شده و پس از آن آقیزبک تلگنوف وکیل این دانشگاه با خالل خوسنوف رئیس دانشگاه دیدار کرد و طی این دیدار اظهار داشت که این مقررات نقش قانون اساسی قزاقستان است و به وی یادآور شد که جامعه با افراط گرایی مبارزه می کند نه اسلام.

این وکیل و برخی کارشناسان حقوق بشر از ائتلاف غیردولتی دفاع از حقوق بشر و آزادی، ستادی را با عنوان لغو ممنوعیت حجاب در این دانشگاه راه اندازی کرده اند.

پس از این اقدامات مقامات دانشگاه مجموعه گفتگوهایی را با حضور اساتید و دانشجویان ترتیب داده و پس از آن تصمیم لغو ممنوعیت حجاب در این دانشگاه اتخاذ شد، از این رو دانشجویان محجبه این دانشگاه از دو روز پیش با حجاب خود در کلاسهای درس شرکت کردند.
 

کد خبر 1483766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha