پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۷

احمدی نژاد:

بالاترین امر به معروف ایستادن در مقابل ظالمان است

بالاترین امر به معروف ایستادن در مقابل ظالمان است

بهمئی - خبرگزاری مهر: رئیس جمهور گفت: بالاترین امر به معروف و نهی از منکر ایستادن در مقابل ظالمان و قدرت های بزرگ فاسد است و امام حسین (ع) برای خشکاندن ریشه های فساد و تبعیض چنین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور صبح پنجشنبه در دومین روز از چهارمین سفر خود به کهکیلویه و بویراحمد در جمع مردم شهرستان بهمئی اظهار داشت: امر به معروف یعنی کمک کردن به جامعه برای رسیدن به کمال  و دعوت کردن همگانی به زندگی متعالی و احترام انسانی ، عدالت  و آزادی و نهی منکر یعنی جلوگیری از ترویج زشتی ها در جامعه انسانی است.

وی بیان کرد: قدرت های استکباری منشاء تمام بداخلاقی ها، زشتی ها، جنگ ها، ظلم ، فقرها و عقب ماندگی ها در دنیا هستند برای اینکه نظام ناعادلانه را در جهان حاکم می کنند و به دنبال ایجاد تفرقه ، جنگ و درگیری با آحاد مردم هستند تا سلطه خود را تحمیل کنند.

احمدی نژاد تصریح کرد : اگر اساس نظام عالم به فساد و تبعیض و ظلم و فریبکاری باشد، چسبیدن به شاخ و برگ ها مشکلی را حل نمی کند و باید با شناسایی علت اصلی، مشکل را از ریشه حل کرد و امام حسین در عاشورا چنین کرد.

وی با بیان اینکه مردم ایران 32 سال است که در مقابل قدرت های فاسد ایستاده اند و آنها را امر به معروف و نهی از می کنند گفت: رمز عزت و ماندگاری ایران اسلامی  در ایمان به امام حسین (ع)  و پیروی از مکتب حیات بخش ایشان است و تا زمانی که این عشق و پیوند بین ملت ایران با پیامبر (ص) و آل پیامبر زنده  و بالنده است، پرچم عزت ملت ایران همواره در اهتزاز خواهد بود.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز ماموریت اصلی ما ساختن وجب به وجب ایران است و هر کس هر کجا که هست باید  دست در دست هم ایران را آباد کند.

احمدی نژاد افزود: یکی از مهمترین کارهایی که برای ساختن ایران باید انجام شود حرکت عمومی برای ایجاد اشتغال و رفع بیکاری جوانان کشور است و دولت در این خصوص زیرساخت ها را معین می کند.

وی گفت: دولت تسهیلات و زمین برای ایجاد اشتغال در اختیار جوانان قرار می دهد.

رئیس جمهور همچنین یادآور شد: در سه سفر گذشته هیئت دولت به کهکیلویه و بویراحمد 139 پروژه برای این شهرستان به تصویب رسید که از این تعداد 63 پروژه انجام شده ، 38 پروژه در دست انجام است و 38 پروژه نیز اجرایی نشده است.

احمدی نژاد عنوان کرد: در جلسه هیئت دولت مشکلات این پروژه های اجرا نشده بررسی و موانع  اجرای آن برطرف می شود.

وی در پایان گفت: با کمک مردم همه مصوبات تا پایان عمر این دولت عملیاتی می شود تا پیش مردم روسفید شویم.

کد خبر 1484155

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha