به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام جواد موسوی هوایی در دوره آموزشی اساتید و دبیران گفتمان های دانشجویی و طلاب سراسر کشور، عنوان کرد: اگر بخواهیم فرهنگ انقلاب اسلامی را برای جامعه مخاطب ترسیم کنیم باید بر 5 واقعه بزرگ عالم که تمامی معارف انبیاء الهی را پوشش می دهد، تاکید داشته باشیم.
وی افزود: این 5 واقعه بزرگ که تمام معارف و خواسته های اهل بیت از عوام و خواص را پوشش می دهند، همان 5 رکن اساسی هدایت بشریت یعنی بعثت رسول الله، نصب ولی الله، قیام ثارالله، نهضت روح الله و ظهور بقیه الله هستند که بی شک سعادت دنیا و آخرت در دل این ها نهفته است.
حجت الاسلام موسوی هوایی اضافه کرد: کسانی که برای 4 رکن اولیه خدمت نکنند، نمی توانند برای ظهور بقیه الله فعالیت کنند.
وی گفت: نکته اصلی این است که مسیر تعبد و احیای ارزش های انسانی مبتنی بر 5 اصل دانش، بینش، گرایش، ارزش و کنش بوده که باید این مراحل را به ترتیب طی کنیم تا ارتقاء یابیم.
وی افزود: امروز 5 وظیفه اساسی شناخت اصول نبوت، امامت و ولایت، دلدادگی به ائمه، انطباق زندگی خود با زندگی آنان و سرانجام حفظ اندیشه ها و ثمرات 5 واقعه بزرگ عالم و نشر این وقایع به تمام عالم بر عهده ماست.
نظر شما