پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آذر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۴

احمدی نژاد:

عقب نشینی ملت ایران در مقابل دشمنان محال است

عقب نشینی ملت ایران در مقابل دشمنان محال است

دهدشت - خبرگزاری مهر: رئیس جمهور گفت: مردم ایران حسینی و عاشورایی هستند و سر سوزنی عقب نشینی در مقابل دشمنان محال است.

به گزارش خبرنگار مهر در دومین روز از چهارمین سفر استانی خود به کهکیلویه و بویراحمد  صبح امروز در جمع مردم  این شهرستان اظهار داشت: تمام خوبی ها عزت و کرامت و زیبایی که در طول تاریخ  در زندگی انسانها وجود دارد حاصل ایثار و فداکاری است.

وی افزود: در تاریخ هر جا نقطه برجسته ای است، حاصل یک ایثار خالصانه است و اساس و بقای جامعه و ماندگاری آن بر ایثار استوار است.

احمدی نژاد تصریح کرد: اگر فداکاری مردم در صیانت از حریم و شرف انسانی نبود نسل انسان نیز اکنون وجود نداشت اگر فداکاری و ایثار نبود امروز اثری از توحید و شجاعت و غیرت دیده نمی شد.

وی بیان داشت: فداکاری رزمندگان و ایثارگران و ملت ایران طی 32 سال گذشته باعث استقلال ، امنیت و عزت کنونی ایران اسلامی شده است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به واقعه کربلا اظهار داشت: امام حسین(ع) بالاترین خدمت را به بشریت و راه انبیا کردند چرا که با ایثار و فداکاری و حقیقت انسانیت و راه خدا و انبیا را از دست ستمگران، فاسدان و دنیا پرستان نجات داده اند.

احمدی نژاد ادامه داد: همه صالحان، پیامبران و مجاهدان ایثار و فداکاری کرده اند تا حقیقت به ما رسیده است و در راس همه اینها حضرت محمد(ص) قرار دارد.

وی خطاب به دشمنان انقلاب اسلامی با بیان اینکه به خودتان بیاید و در رفتارتان تجدید نظر کنید خاطرنشان کرد:  10 سال در عراق بودید و اکنون به ملت ها گزارش دهید که در این سالها چه اتفاقی افتاد؟ و چه کارهای مثبت و منفی انجام دادید؟ و اگر کار مثبتی انجام شد در مقابل میلیونها کشته و زخمی و آوارگی مردم عراق ارزشی دشت؟

رئیس جمهور افزود: شما عراق را اشغال کردید و حرفهایی زدید و امروز با سرافکندگی باید عراقی را که مخروبه کردید و مردمش آواره شدند ترک کنید.

احمدی نژاد با بیان اینکه هر روز شاهد کشتار ، ناامنی و بمب گذاری در عراق هستیم  خطاب به مسببان آن گفت: من به شما نصیحت می کنم  رفتار و گفتارتان را نسبت به ملت ها عوض کنید.

وی گفت: 32 سال با ادبیات قلدری و بی ادبی با مردم سخن گفتید و حاصلی به دست نیاوردید، به نفع شماست که با ملت ایران همراهی کنید و از رفتار زشت و خودخواهانه در مقابل ملت ایران دست بردارید.

رئیس جمهور تصریح کرد: این مردم حسینی و عاشورایی هستند و ذره ای در مقابل شما عقب نشینی نمی کنند.

احمدی نژاد گفت: شما دشمنان ملت ایران 32 سال شعار دادید و خیال کردید این کارها باعث می شود ملت ایران نسبت به شما خوشبین شوند اما اکنون برای اینکه بفهمید ملت ایران در مورد شما چگونه فکر می کنند گوش های خود را باز کنید و شعارهای مردم کهکیلویه و بویراحمد را نسبت به خودتان بشنوید.

وی خطاب به دشمنان گفت: اگر می خواهید نظر ملت ایران را جلب کنید باید رفتار و گفتارتان را عوض کنید و به این ملت بزرگ احترام بگذارید که اگر چنین کردید به نفع شما و آینده شما خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنان خودافزود: امروز ماموریت ما ساختن ایران عزیز است و دلسوزان کشور باید با وحدت بدنبال آبادانی ایران بزرگ باشند.

احمدی نژاد یکی از بزرگترین کارهای دوره سازندگی را بسیج همگانی برای ایجاد اشتغال عنوان کرد و گفت: طبق آمار 2.5 میلیون نفر در کشور متقاضی کار هستند و طی سالهای آینده نیز هر سال 1میلیون و 200 هزار نفر به این تعداد افزوده خواهد شد.

وی  یادآور شد: باید سالی 2.5 میلیون شغل در کشور ایجاد شود تا شاهد رفع بیکاری باشیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه برخی در داخل و خارج کشور آیه یاس می خوانند و کارشکنی می کنند گفت: آنها خودشان را زحمت ندهند زیرا ملت ایران توانسته قله های بزرگ را فتح کند و به همت مردم و دولت ریشه بیکاری از ایران کنده خواهد شد.

وی در پایان از پیگیری پروژه احداث پتروشیمی دهدشت خبر داد و گفت: اگر مشکلی بر سر راه این پروژه باشد برطرف خواهیم کرد و عملیات اجرایی پتروشیمی دهدشت قبل از پایان دولت دهم آغاز خواهد شد.

کد خبر 1484263

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha