به گزارش خبرگزاری مهر، پروانه نوذری افزود: از این تعداد داوطلب سلامت هزار و 87 نفر در روستاها و دو هزار و 300 داوطلب و رابط سلامت نیز در شهرهای استان فعالیت می کنند.
وی اظهار داشت: این تعداد داوطلب بیش از 300 هزار نفر را در شهرها و 140 هزار نفر را در روستاهای استان کردستان تحت پوشش برنامه های کاری خود قرار می دهند.
کارشناس مسئول برنامه جلب مشارکت های مردمی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه جلب مشارکت مردمی در محلات و ادارات به منظور حل مشکلات بهداشتی و انتقال مفاهیم بهداشتی و آموزش به خانوارهای تحت پوشش را از مهمترین فعالیت های داوطلبان سلامت در استان اعلام کرد.
نوذری پیگیری و انجام بهینه ارائه خدمات بهداشتی و مراجعه به هنگام مردم به این مراکز و ارائه گزارش وقایع حیاتی به مراکز بهداشتی درمانی این کارشناس جلب مشارکت مردمی را از دیگر برنامه های این داوطلبان دانست.
وی در ادامه با بیان اینکه چهاردهم آذرماه روز جهانی رابطان سلامت نامگذاری شده است افزود: امسال به دلیل تقارن این روز با ایام سوگواری سیدالشهدا و ماه محرم برنامه های متنوعی از بیست و هشتم آبان تا سوم آذرماه در نقاط مختلف استان برگزار شد.
نظر شما