پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۵ آذر ۱۳۹۰، ۱۴:۳۹

نصیری به مهر خبر داد:

شش شهر لرستان دارای سازمان بازیافت می شوند

شش شهر لرستان دارای سازمان بازیافت می شوند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر عامل سازمان همیاری شهرداریهای استان لرستان از راه اندازی سازمان بازیافت در شش شهر این استان خبر داد.

هرمز نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور به استان لرستان باید هشت شهر استان لرستان دارای سازمان بازیافت زباله شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دو شهر خرم آباد و بروجرد دارای سازمان بازیافت هستند، عنوان کرد: برای سایر شهرهای استان نیز مجوزهای لازم صادر شده و باید به زودی در این شهرها سازمان بازیافت زباله تاسیس شود.

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداریهای استان لرستان با تاکید بر ضرورت توجه به مسئله بازیافت توسط شهرداریها، گفت: موضوع زباله امروزه تبدیل به یکی از چالشهای زیست محیطی دنیای متمدن شده است.

نصیری تصریح کرد: با این حال امروزه به واسطه تکنیک های به وجود آمده بشر به جایی رسیده که به زباله لقب "طلای کثیف" را داده است زیرا  می توان با بازیافت زباله ضمن پاکسازی محیط زیست به درآمدهایی نیز دست یافت.

کد خبر 1484959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha