پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۵ آذر ۱۳۹۰، ۱۶:۴۲

حجت الاسلام رسولی:

کشف میدان گاز امیرکبیر جایگاه دریای خزر را ارتقا داد

کشف میدان گاز امیرکبیر جایگاه دریای خزر را ارتقا داد

نکا - خبرگزاری مهر: امام جمعه میاندرود اظهار داشت: با کشف میدان گازی امیرکبیر جایگاه دریای خزر در منطقه ارتقا یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مجتبی رسولی در خطبه های نماز جمعه میاندرود با تبریک کشف میدان گازی اکتشاف شده در دریای خزر اظهار داشت: با کشف این میدان نفتی و گازی موقعیت ایران در مناسبات بین المللی ممتازتر شده است.

وی گفت: با اکتشاف این میدان ایران تمام معادلات سیاسی نفتی  منطقه را بهم زده و قطعا موقعیت کشور و بالتبع موقعیت استان های شمالی نسبت به گذشته بهتر خواهد شد.

رسولی با اشاره به آغاز هفته تحقیق و پژوهش اظهار داشت: برای رشد و ترقی جامعه و ایجاد یک جامعه ایده آل نیاز به تقویت تحقیق و پژوهش است.

رسولی با بیان ضرورت به روز بودن تحیقق و پژوهش افزود مسئولان علمی و فرهنگی کشور با تدبیر درست، این کار را از مدارس شروع کرده اند که می تواند آینده زیبا و روشنی را برای کشور رقم بزند.

وی با اشاره به آیات و روایات بی شماری که در خصوص اهمیت این موضوع وجود دارد گفت تحقیق و پژوهش باید در راستای ادراک متون علمی و روایی باشد.

رسولی ابراز داشت: امیدواریم تا با برنامه ریزی درست و صحیح و در اختیار قراردادن ابزارها و امکانات لازم جهت تحقیق و پژوهش ، شاهد شکوفایی استعدادها و پیشرفت کشور باشیم.

امام جمعه میاندرود با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مفتح اظهار داشت:حوزه یک نهاد اصیل علمی و پژوهشی است که در حوزه دینی به دقت مسایل را بررسی می کند.

وی گفت دانشگاه یک نهاد علمی است که مایحتاج مورد نیاز برای زندگی دنیوی بشر مورد بررسی قرار می گیرد.

رسولی ادامه داد: وحدت این دو نهاد مقدس و همکاری این دو با هم باعث رشد و پیشرفت سریع کشور خواهد شد.

وی گفت: امام راحل با شناخت شکاف عمیق بین این دو نهاد علمی که در زمان استعمار انگلیس و رضاخان رخ داده بود بر وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد.

وی ادامه داد: با هوشمندی امام (ره) و ورود اندیشمندانی چون شهید مطهری،مفتح وبهشتی به دانشگاه ها اخلاق و معنویت به دانشگاه بازگشت و برخی از علوم حوزوی وارد دانشگاه شد.

رسولی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از رشته های دانشگاهی وارد حوزه ها شده است: افزود وحدت حوزه و دانشگاه به معنای ادغام آن ها نیست بلکه وحدت در هدف است.

وی اظهار داشت: البته دشمنان دست از کار نکشیده اند و در برخی مناطق قصد ایجاد شکاف بین حوزه و دانشگاه را دارند.

وی ادامه داد: نباید اجازه داد زحمات امام وشهدایی چون بهشتی و مطهری فدای اهداف استعماری دشمنان نظام و انقلاب شود.

امام جمعه میاندرود با اشاره به خروج نیروهای نظامی از عراق گفت: مردم و مسئولان عراقی باید هوشیار باشند چرا که امریکا اعلام کرده است 15هزار نیروی نظامی در قالب نیروهای سفارت در عراق می مانند.

کد خبر 1485042

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha