پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ آذر ۱۳۹۰، ۱۸:۴۴

نوین:

روند عمران و آبادانی تبریز شتاب می گیرد

روند عمران و آبادانی تبریز شتاب می گیرد

تبریز - خبرگزاری مهر: شهردار تبریز از شتاب روند عمران و آبادانی این شهر در سال آینده با اجرای طرح ها و پروژه های متنوع و متعدد عمرانی، خدماتی و مشارکتی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا نوین با اعلام این که روند توسعه زیر بنایی تبریز متوقف شدنی نیست، بیان کرد: در سال آینده نیز شهرداری همانند سال های گذشته، با جدیت و تلاش مضاعف وجهه همت خود را اجرای سریع و به موقع برنامه ها و طرح های عمرانی، خدماتی، رفاهی و فرهنگی منطبق بر برنامه پنج ساله سوم تبریز قرار خواهد داد تا به عهد خود با شهروندان و اعضای شورای اسلامی شهر جامه عمل بپوشاند.

وی برنامه ریزی برای اجرای صدها طرح و پروژه بزرگ و کوچک عمرانی خدماتی جدید، اجرای ده ها طرح بزرگ سرمایه گذاری، توسعه زیر ساخت های فرهنگی، اجرای طرح های توسعه فضای سبز شهری، اتمام و تکمیل پروژه های نیمه تمام و در دست اجرا، آغاز مراحل زیبا سازی و نورپردازی مهرانه رود و دیگر معابر و میادین شهری،  پیگیری ورود اولین سری واگن های متروو ده ها طرح و پروژه دیگر در بخش های مختلف عمرانی خدماتی را از مهم ترین اولویت های کاری شهرداری تبریز در سال آینده برشمرد.

شهردار تبریز ابراز امیدواری کرد با حمایت و پشتیبانی اعضای شورای شهر و عموم شهروندان اجرای این برنامه ها، عمران و توسعه تبریز را تسریع کند.

کد خبر 1485097

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha