پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ آذر ۱۳۹۰، ۱۷:۳۶

سمیعی در گفتگو با مهر:

230 عنوان کتاب کودک در نمایشگاه گلستان عرضه می شود

230 عنوان کتاب کودک در نمایشگاه گلستان عرضه می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان گفت: زمینه بهره مندی و استفاده از 230 عنوان کتاب برای کودکان و نوجوانان استان در نمایشگاه کتاب فراهم شده است.

حسین سمیعی در گفتگو با خبرنگار مهر فزود: این کتابها برای پنج مقطع سنی کودک و نوجوان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: برای ایجاد تنوع برای این قشر در نمایشگاه لوح های فشرده ای همراه با کتاب ها عرضه خواهد شد تا کسانی که به هردلیلی نمی توانند کتاب مطالعه کنند به آن گوش دهند.

وی اذعان داشت: برای کودکانی که توانایی خواندن را ندارند نیز مربیان 40 فعالیت فرهنگی، هنری، دینی و ادبی را از کتابها استخراج کرده و در اختیار مخاطبان قرار می دهند.

مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گلستان عنوان کرد: کارگاه های فرهنگی و هنری نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار می شود.

سمیعی ادامه داد: 60 درصد تخفیف برای خرید کتاب از این نمایشگاه پیش بینی شده که شرایط آن اعلام خواهد شد.

وی اضافه کرد: فرم های اشتراک برای استفاده خانواده ها طراحی شده که علاقه مندان می توانند با پر کردن و ارسال آن طی یکسال جدید ترین کتابهای منتشر شده را دریافت کنند. 
 

کد خبر 1485971

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha