پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۲:۴۵

سه خبرکوتاه فرهنگی از استان همدان

سه خبرکوتاه فرهنگی از استان همدان

همدان - خبرگزاری مهر: تقدیر رئیس ستاد اقامه نماز کشور از استاندار همدان، نمایش چهار مجسمه از مفاخر نهاوند در موزه شهید قدوسی و اعزام 8500 هزار دانش آموز همدانی به مناطق عملیاتی جنوب عناوین اخبار فرهنگی استان همدان است.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس ستاد اقامه نماز کشور به پاس همکاری های استاندار همدان در اشاعه و ترویج فرهنگ نماز و نماز خوانی از وی تشکر کرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی با ارسال تقدیرنامه از همکاری ها و تلاش های کرم رضا پیریایی در بخش ترویج فرهنگ نماز و نماز خوانی تقدیر کرد.

مجسمه مفاخر نهاوند در موزه شهید قدوسی به نمایش درآمد

معاون میراث فرهنگی استان همدان گفت: چهار مجسمه از مفاخر نهاوند در موزه شهید قدوسی این شهرستان به نمایش درآمد.

احمد ترابی افزود: مجسمه چهار تن از مفاخر و مشاهیر نهاوند به نام‌های احمد قدوسی، آیت‌الله علی قدوسی، شیخ علی اکبر نهاوندی و حاج آقا تراب نهاوندی در موزه شهید قدوسی شهر نهاوند در معرض دید عموم قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: مجسمه این مفاخر در ابعاد انسانی و از جنس فایبرگلاس است که به سفارش میراث فرهنگی استان همدان ساخته شده‌اند.

ترابی ادامه داد: موزه مفاخر به منظور معرفی هرچه بیشتر مشاهیر شهرستان نهاوند این اقدام را انجام داده است.

هشت هزار دانش آموز همدانی به مناطق دوران دفاع مقدس اعزام شدند

مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: هشت هزار و 589 دانش آموز از استان همدان در قالب طرح راهیان نور به مناطق جنگی هشت سال دفاع مقدس اعزام شدند.

عباس حسنی محتشم افزود: علاوه بر این تعداد دانش آموز 693 همکار فرهنگی، 181 روحانی و 218 نفر راوی از استان همدان در قالب راهیان نور از مناطق جنگی دوران دفاع مقدس دیدن کردند.

وی با تاکید بر حضور دانش آموزان در مناطق جنگی و به تصویر کشیده شدن یکی از جلوه های بسیار زیبا عشق و ارادت آنان به شهدا، گفت: هیچ طرحی به اندازه طرح اعزام دانش آموزان برای گذراندن درس عملی آمادگی دفاعی به مناطق دفاع مقدس اثر گذار نیست.

حسنی محتشم افزود: برای کسب نتیجه مورد نظر از این اردوها، همه دستگاه ها و مسئولان باید بسیج و آموزش و پرورش را در اجرای این طرح یاری دهند.

وی اضافه کرد: دانش‌آموزان دختر مقطع متوسطه نیز با حضور در اردوهای راهیان نور علاوه بر یادگیری عملی درس آمادگی دفاعی از برنامه‌های زیارتی، یادمان‌ها، بیان خاطرات از زبان رزمندگان و جانبازان، آشنایی با مناطق عملیاتی در کنار راویان دفاع مقدس بهره‌مند می‌شوند.

کد خبر 1486394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha