پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۰:۲۰

تشکیل مجمع عمومی اتحادیه سازمان‌های پایانه های کشور در تهران

تشکیل مجمع عمومی اتحادیه سازمان‌های پایانه های کشور در تهران

مدیرعامل سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران از‌ برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده اتحادیه‌ سازمان‌های پایانه‌های ‌مسافربری شهرداری‌های کشور در تهران به میزبانی سازمان پایانه‌ها و پارک‌سوارهای شهرداری تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین بیژنی با بیان این که این مجمع در روزهای چهارشنبه،سی‌ام آذرماه و پنج‌شنبه یکم دی ماه، با حضور مسئولان شهرداری تهران، وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، اعضای هیئت مدیره اتحادیه و اعضای مجمع اتحادیه برگزار می‌شود،گفت: در این جلسه ضمن تبادل نظر پیرامون نحوه عملکرد پایانه‌های مسافربری شهرداری‌های کشور، در خصوص موضوعاتی همچون حمل و نقل عمومی و لزوم توجه به آن، ایجاد بسترهای مناسب در جهت ترغیب و تشویق مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی، ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات (مسائل رفاهی، فرهنگی و ... در پایانه‌های کشور)، دستاوردهای اتحادیه و طرح‌ها و برنامه‌هایی که در دست اجرا بوده یا در آینده به مرحله اجرا در می آید، بحث و گفت‌وگو خواهد شد.

همچنین مشکلات فرا روی پایانه‌های کشور در جهت سهولت در ارائه خدمات در شأن مخاطبین گرامی در پایانه‌ها نیز مورد بررسی و تبادل نظر قرار خواهد گرفت.

عضو هیئت مدیره اتحادیه سازمان‌های پایانه‌های ‌مسافربری‌‌شهرداری‌های‌کشور خاطرنشان کرد: گزارش مربوط به پروژه پایانه شرق جدید که مراحل احداث آن در شرق تهران (سرخه‌حصار) آغاز شده و از جمله طرح‌های منحصر به فرد به شمار می‌رود، از سوی کارشناسان این سازمان به مجمع مذکور ارائه خواهد شد.
 

کد خبر 1486425

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha