پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۰

تهیه‌کنندگان و سی‌امین فجر -3

قهرمانی: دبیر جشنواره به نفع مشارکت بیشتر سخت‌گیری نکند

قهرمانی: دبیر جشنواره به نفع مشارکت بیشتر سخت‌گیری نکند

تهیه‌کننده "غریبه" درباره ارائه آثار به جشنواره فیلم فجر عنوان کرد: دبیر این رویداد برای مشارکت بیشتر فیلمسازان مهلت تحویل آثار را تمدید کنند.

محمد قهرمانی در این ارتباط به خبرنگار مهر گفت: قاعدتا فیلم "غریبه" با توجه به مهلتی که دبیرخانه سی‌امین جشنواره فیلم فجر مشخص کرده، آماده نخواهد شد، چون ما هم اکنون در مرحله فیلمبرداری قرار داریم.

وی افزود: دبیر جشنواره وقتی سر صحنه فیلم حاضر شدند و ما درباره زمان پایان فیلمبرداری صحبت کردیم ایشان عکس‌العملی نشان نداند. این موضوع نشان از انعطاف ایشان است.

قهرمانی تصریح کرد: فکر می‌کنم باید تاریخ مشخص شده تمدید شود، زیرا خیلی از فیلم‌ها هنوز در مراحل فیلمبرداری هستند.

این تهیه‌کننده ادامه داد: با این تاریخ اعلام شده فکر می‌کنم فقط حدود 20 فیلم به دبیرخانه جشنواره ارائه شود و با این تعداد هم که نمی شود، جشنواره برگزار کرد. فکر می‌کنم با تمدید این زمان و سختگیری کمتر، می‌توانند با مشارکت بیشتر فیلمسازان روبرو شوند.

وی که تهیه‌کنندگی "گیرنده" را برعهده دارد، درباره زمان آماده شدن این فیلم گفت: "گیرنده" در مراحل فنی قرار دارد و با توجه به این موضوع در زمان تعین شده نسخه‌ای از فیلم به جشنواره ارائه خواهد شد.

در فیلم "غریبه" به کارگردانی حمید بهمنی که به جنگ عراق و امریکا می‌پردازد، جمشید هاشم پور، بهنوش طباطبایی، مریم کاویانی، کوروش تهامی، یوسف مرادیان، و یک بازیگر زن لبنانی بازی می‌کنند.

در خلاصه داستان "گیرنده" ساخته مهرداد غفارزاده آمده است:‌ حاج صمد راننده وانت کارخانه‌ای در شهرستانی دور افتاده و کوچک است که در پی اتفاقی ماموریتی مهم می‌یابد. او در حین انجام این ماموریت، با اتفاقات گوناگونی روبرو می‌شود و بارها در تنگناهای دشوار انتخاب قرار می‌گیرد. سعید راد، چکامه چمن‌ماه، محمدرضا غفاری، باقر صحرارودی، پردیس افکاری، نیما شاهرخ‌شاهی، رضا آحادی، افسانه ناصری، علی محمدی، مونا کتامی‌پور و مینا وحید واقف بازیگران این فیلم هستند.

کد خبر 1486513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha