پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آذر ۱۳۹۰، ۲۰:۰۶

امینی:

افزایش 12 درصدی طلاق در اردبیل/190 طلاق در هر ماه

افزایش 12 درصدی طلاق در اردبیل/190 طلاق در هر ماه

اردبیل – خبرگزاری مهر: مدیر کل ثبت احوال استان اردبیل از افزایش 12 درصدی طلاق در هشت ماه گذشته امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله امینی عصر یکشنبه در نشست مطبوعاتی به مناسبت هفته ثبت احوال اظهار داشت: در نه ماهه اول سال 89 در کل استان هزار و 388 مورد طلاق ثبت شده بود که این تعداد در مدت مشابه سال جاری به هزار و 553 مورد افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در مناطق روستایی طلاق 30 درصد افزایش یافته است، افزود: در نه ماهه گذشته 486 مورد طلاق در مناطق روستایی ثبت شده که این آمار در مقایسه با 373 مورد طلاق روستایی در مدت مشابه سال 89 افزایش 30.3 درصدی نشان می دهد.

مدیر کل ثبت احوال استان از ثبت هزار و 67 مورد طلاق در مناطق شهری در این مدت خبر داد و اضافه کرد: این تعداد در مدت مشابه سال قبل هزار و 15 مورد بود که رشد 5.1 درصدی طلاق در مناطق شهری را نشان می دهد.

وی با اشاره به نرخ خام طلاق در استان اظهار داشت: نرخ خام استان 1.6 در هزار است و این یعنی از هر هزار نفر استان یک نفر طلاق می گیرد.

امینی نسبت شهری به روستایی طلاق را 220 عنوان کرد و یادآور شد: این آمار نشان می دهد که به ازای هر 100 طلاقی که در مناطق روستایی ثبت شده، 220 مورد طلاق در مناطق شهری انجام یافته است.
 

کد خبر 1487166

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha